BARTOMEU U PROBLEMU: Predsednika Barselone uznemiravali navijači na ulicama grada

Beta

11. 09. 2020. u 22:50

PREDSEDNIKA fudbalskog kluba Barselona Đozepa Mariju Bartomeua uznemiravali su danas navijači na gradskim ulicama, tokom prvog pojavljivanja u javnosti otkako se završila priča o ostanku najboljeg igrača Lionela Mesija na Kamp Nou.

БАРТОМЕУ У ПРОБЛЕМУ: Председника Барселоне узнемиравали навијачи на улицама града

Foto: EPA

Kako su preneli španski mediji, nekoliko prolaznika uzvikivalo je predsedniku kluba da "ode" i da "podnese ostavku".

Navijači su nezadovoljni radom Bartomeua zbog situacije sa Mesijem, koji je želeo da napusti klub. Mesi je bio u sporu sa klubom oko klauzule u ugovoru koja bi mu omogućila da ovog leta besplatno da napusti Kamp Nou, dok je Bartomeu tvrdio da je ona važeća i da Argentinac može da ode za 700 miliona evra.

Pojedini mediji preneli su da je Mesi postavio uslov da će ostati u klubu ako Bartomeu ode, pošto je predsednik pogazio reč da Argentinac može besplatno da napusti Kamp Nou ovog leta.

Međutim, jedan od najboljih fudbalera svih vremena ipak je odlučio da ostane, pošto ne želi da tuži Barselonu. Mesi je rekao da je nerado ostao u klubu.

Navijači Barselone su se u više navrata okupljali ispred stadiona i tražili da Bartomeu ode.

Bartomeu će sledeće godine napustiti Barselonu pošto mu ističe mandat i nema pravo da se ponovo kandiduje. Predsednički izbori održaće se u martu.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)