MATIĆ DEMANTOVAO PRIČU KOJA GA PRATI GODINAMA: Ne, nije istina! Kada bih to radio, bilo bi poniženje!

Novosti online

09. 09. 2020. u 22:52

NEMANjU Matića prate mnoge priče, njegovu karijeru bez mrlje pratile su pozitivna prepredanja u kojima se uvek isticala njegova humana strana.

МАТИЋ ДЕМАНТОВАО ПРИЧУ КОЈА ГА ПРАТИ ГОДИНАМА: Не, није истина! Када бих то радио, било би понижење!

Foto: B.Puzović

Nemanja je kada god je to trebalo pomagao lokalnom klubu, a doskorašnjeg reprezentativca često smo mogli da vidimo na tribinama tokom mečeva omladinskih selekcija Jedinstva iz Uba, ili da sa sinom vozi traktor i uživa u rodnom kraju. 

Ipak, jedna od priča koja se pre nekoliko godina pojavila u srpskoj javnosti jeste o tome da Nemanja plaća dugove meštanima Vrela kod Uba. Ta urbana legenda pratila ga je, a vezista Mančestera je u intervjuu za Jutjub kanal "ĐotaFristajl" odlučio da konačno progovori o tome. 

"Ne, to su izmislili, ne mogu da kažem da nisam pomagao i crkvi i školi, ali mislim da bi to bilo poniženje i za te ljude da ima plaćam u prodavnici. Ne znam odakle je to krenulo, u jednom intervju sam i rekao da to nije istina", kategoričan je Matić.

Nemanja često ističe povezanost sa rodnim Vrelom. 

"Obećao sam mom treneru u Vrelu da ću kada završim karijeru da se registrujem i da igram samo domaće utakmice, da ne moram da putujem. Poslednja registracija će mi biti tamo gde sam počeo, gde je sve počelo, tu će se i završiti"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024