FODEN I GRINVUD SE IZVINILI: Policija na Islandu ih kaznila sa po 1.367 funti

Beta

08. 09. 2020. u 14:18

ENGLESKI fudbaleri Fil Foden i Mejson Grinvud danas su se javno izvinili zbog nepoštovanja mera karantina na Islandu gde je njihova reprezentacija igrala u Ligi nacija, nakon čega su udaljeni iz reprezentacije.

ФОДЕН И ГРИНВУД СЕ ИЗВИНИЛИ: Полиција на Исланду их казнила са по 1.367 фунти

Foto: AP

Njih dvojica su u hotel u kome je bila smeštena Engleska doveli devojke, nakon čega ih je selektor Garet Sautgejt izbacio iz tima.

- Želim da se izvinim selektoru Garetu Sautgejtu, saigračima iz reprezentacije, stručnom štabu, navijačima, mom klubu i porodici. Sada ću propustiti priliku da putujem u Dansku i krivo mi je zbog toga. Naučiću važnu lekciju iz ove greške. Želim Garetu i ekipi svu sreću", naveo je igrač Mančester sitija Fil Foden, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).

Nakon Fodena izvinio se i igrač Mančester junajteda Mejson Grinvud.

- Mogu samo da se izvinim zbog sramote koju sam izazvao. Naročito želim da se izvinim Garetu Sautgejtu, kojeg sam izneverio u trenutku kada je pokazao da veruje u mene. Igranje za Englesku je momenat na koji sam najponosniji u životu i mogu samo sebe da krivim za ovu veliku grešku. Obećavam mojoj porodici, navijačima, Mančester junajtedu i Engleskoj da će lekcija biti naučena", rekao je Grinvud.

Portparol policije u Rejkjaviku izjavio je za BBC da su Foden i Grinvud kažnjeni sa po 1.360 funti zbog nepoštovanja mera karantina.

Obojica su debitovali za reprezentaciju Engleske u subotu u Ligi nacija u utakmici protiv Islanda, koju je njihova ekipa dobila sa 1:0.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna