LUTOVAC ISKREN: Svi u Partizanu smo bili razočarani posle Novog Pazara, ali sada treba da gledamo u budućnost i da ne ponavljamo greške

Beta

11. 08. 2020. u 18:25

FUDBALER Partizana Aleksandar Lutovac rekao je danas da su svi u klubu razočarani zbog poraza od Novog Pazara, ali da treba da gledaju u budućnost i da se to više ne ponovi.

ЛУТОВАЦ ИСКРЕН: Сви у Партизану смо били разочарани после Новог Пазара, али сада треба да гледамо у будућност и да не понављамо грешке

Foto: N. Paraušić

- Iskreno mislim da je ceo klub bio razočaran posle Novog Pazara i mislim da smo svi pođednako krivi, bez obzira na to da li smo igrali ili ne. Takva utakmica nam je, nažalost, za nauk kako nikada više ne treba da uđemo u utakmicu i ponašamo se na njoj. Drago mi je jedino što je to iza nas i da sada isključivo trebamo da gledamo u budućnost i više ne dozvolimo da nam se takav dan ponovi - rekao je između ostalog Lutovac za sajt kluba.

Partizan ima šest bodova iz prva tri kola Super lige Srbije.

Crno-beli su pobedili Napredak, pa izgubili od Novog Pazara, da bi u trećem kolu bili bolji od Javora.

- Mislim da nikada nije dobro kad Partizan izgubi bodove, jer smo mi jedan od najvećih klubova na ovim prostorima i ne smemo sebi da dozvolimo neke stvari. Ali, sigurno da nas je ta utakmica dodatno prodrmala i sigurno da ćemo sa mnogo više motiva i koncentracije morati da uložimo u svaku narednu utakmicu. Šteta je što smo morali da platimo cenu, ali ako nastavimo putem kojim smo krenuli posle te utakmice, lako ćemo nadoknaditi sve - naveo je Lutovac.

Naredni rival biće Radnik iz Surdulice.

- Još jedno, na papiru, teško gostovanje, ali to ništa ne mora da znači. I dalje stojim pri tome da ako mi budemo pravi, nećemo imati nijedan problem. Pritisak uvek postoji, i tako mora da bude. Pogotovo kod nas, mislim da je pritisak sastavni deo Partizana i to je dobro. Partizan uvek mora da ima najveće ciljeve i bez obzira na protivnika uvek mora da ide na pobedu. Ni jedna utakmica nije laka, ali daćemo sve od sebe da iz utakmice u utakmicu dižemo svoje samopouzdanje i osvajamo potrebne bodove - naveo je Lutovac.

Lutovac je je prošlu utakmicu igrao na poziciji desnog beka.

- Radim na toj poziciji već osam, devet meseci i trudim se da svaki dan upijam i da unapređujem svoju igru koliko god mogu. Stručni štab mi je dosta pomogao na treninzima i razgovorom jer sam morao i razmišljanje da promenim u odnosu na napad. Dosta toga sam naučio i od saigrača i mislim da mogu još dosta da napredujem na toj poziciji. Takođe, mislim da mi fali kontinuitet utakmica koje su možda i najbitniji faktor u napredovanju kod igrača. U svakom slučaju prija mi što sam na terenu i trudiću se da što više pomognem ekipi da ostvari željene rezultate. Zahvalan sam na ukazanom poverenju u ovako teškoj situaciji - kazao je Lutovac.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)