MILOŠEVIĆ PRED NOVI PAZAR: Moramo da popravimo mnogo stvari, ne zanima me mišljenje Zvezde o našim mečevima

M. Bl.

04. 08. 2020. u 13:33

MNOGO toga mora bolje. Poruka trenera Partizana Save Miloševića više je nego jasna, ako crno-beli žele i drugu pobedu u sezoni. Ponovo na gostovanju, ovog puta tradicionalno neugodnom Novom Pazaru (sreda 17.00).

МИЛОШЕВИЋ ПРЕД НОВИ ПАЗАР: Морамо да поправимо много ствари, не занима ме мишљење Звезде о нашим мечевима

Foto: N. Paraušić

- Čeka nas više-manje ista priča kao u Kruševcu. Veći deo će zavisiti od nas, a nadam se da će biti bolji početak prvog poluvremena u odnosu na duel sa Napretkom - ističe Milošević. - Suština je ono što ćemo mi raditi na terenu. Očekujem malo svežije vreme, možda to bude dodatno olakšanje. Verujem i da ćemo trkački biti bolje raspoloženi. Moramo da popravimo mnogo stvari u odnosu na prvu utakmicu ako želimo dobar rezultat.

Novi Pazar se vratio u elitu, a taj klub je samo jednom na svom stadionu poražen od Partizana u šest utakmica. Sada neće biti publike.

- To može malo da nam olakša situaciju. Domaći teren je svetinja i u najvećoj meri zbog navijača olakšava domaćinu. To će biti dobro za nas, ali sve su to stvari koja su prosta teorija. Moramo na terenu da pokažemo da smo bolji i spremniji - dodaje Milošević.

Trener crno-belih naglasio je da Lazar Marković, koji je postigao gol i ekspresno zamenjen početkom drugog poluvremena u Kruševcu, nije ozbiljnije povređen.

ZVEZDINO MIŠLjENjE ME NE ZANIMA

SAVO Milošević je rekao da je potrebno da svako radi svoj posao da bi sezona u srpskom fudbalu bila mirna:

- Ima mnogo stvari, pre svega svako treba da proba da radi svoj posao, ali je u našoj državi objektivno to veoma teško. Što se tiče saopštenja, nikad sebi nisam dozvolio luksuz da komentarišem bilo šta na bilo kojoj utakmici Crvene zvezde, tako da me ne zanima šta oni misle o našoj utakmici.

Kada je reč o zdravstvenom stanju Lazara Markovića, Milošević je rekao da nije ozbiljnije povređen, a komentarisao je i mladog golmana Aleksandra Popovića, startera na premijeri.

- Apsolutno možemo da računamo na njega. Imamo i kapitena ove ekipe, najstarijeg i najiskusnijeg igrača Vladimira Stojkovića, na kojeg takođe ozbiljno računamo. Pre će biti da će oni deliti minutažu. Popović će dobiti šansu, on je opravdao poverenje, budućnost je ovog kluba i to je idealna kombinacija da imamo starijeg i iskusnijeg i jednog mladog golmana.

Fudbaler iz Gvineje Abdulaj Sise, koji je trenirao sa Partizanom, potpisao je ugovor sa Pazarom.

- Sise ima kvalitet čak da bude i u Partizanu. Ali, imamo problem sa brojem stranaca, tako da on nije bio moguća opcija za nas. Kvalitetan igrač i odličan momak, izuzetan profesionalac i drago mi je zbog toga što je ostao u našoj ligi - završio je Milošević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)