OGLASIO SE MUTA NIKOLIĆ IZ BOLNICE: Pazio sam se, ali eto, desilo se

V. N.

12. 07. 2020. u 18:14

LISTA imena iz sveta sporta zaraženih virusom korona duža je iz dana u dan...

ОГЛАСИО СЕ МУТА НИКОЛИЋ ИЗ БОЛНИЦЕ: Пазио сам се, али ето, десило се

Miroslav Nikolić Foto N. Paraušić

Na njoj se našao i košarkaški trener Miroslav Muta Nikolić, koji je primljen na bolničko lečenje.

"Sve je to normalno", rekao je Nikolić i dodao:

"Dobro se osećam… Pazio sam se, ali eto, desilo se… Doktori misle da će sve biti u redu. Nema ko me nije zvao, Željko, ostali… Poručujem ljudima da se paze, pazio sam se i ja, izbegavao sam okupljanja, vodio sam računa, ali se desilo, opasan je virus”, rekao je popularni Muta za beogradske medije. 

Doskorašnji član stručnog štaba reprezentacije Srbije oseća se dobro, hospitalizovan je kako bi se iz predostrožnosti pratio tok bolesti.

Popularni Muta trenutno obavlja funkciju trenera novosadske Vojvodine, u javnosti je postao omiljen tokom dugogodišnje uloge na klupi nacionalnog tima - nešto kao "dobri duh" naše najbolje selekcije.

Broj zaraženih sportista i sportskih radnika naglo je porastao u poslednjih mesec dana. Infekciju nisu izbegli ni naši najbolji sportski ambasadori poput prvog tenisera sveta Novaka Đokovića, NBA zvezde Nikole Jokića, odbojkaškog asa Aleksandra Atanasijevića, selektor vaterpolo reprezentacije Dejana Savića...

U svim dosadašnjim slučajevima uspešno su prebrodili virusnu infekciju, tako da verujemo da će to učiniti i Muta Nikolić, poznat po izreci koja je pratila uspehe naše reprezentacije: "Ljudi, sve je ovo normalno". n

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024