Ovacije za Milojevića na proslavi titule: Gde god da budem - moje srce kuca za ovaj klub

Beta

20. 06. 2020. u 23:10

Bivši trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da sve zasluge za osvajanje titule pripadaju fudbalerima i istakao da su crveno-beli bili dominantni i da su zasluženo stigli do trofeja.

Овације за Милојевића на прослави титуле: Где год да будем - моје срце куца за овај клуб

M. Vukadinović

- Sve zasluge idu igiračima. Oni su ti koji su šampioni, a mi smo im pomagali u svemu tome. Lepo je osvojiti titulu. Zaslužili smo je, bili smo dominantni i ispunili naš osnovni cilj - osvojili šampionsku titulu - rekao je Milojević koji je prusustvovao današnjoj proslavi osvajanja titule na stadionu "Rajko Mitić".

Fudbaleri Crvene zvezde pobedom su završili sezonu, pošto su danas na svom terenu savladali Proleter sa 2:1, u poslednjoj ovosezonskoj utakmici u Super ligi Srbije. Zvezda je sezonu završila sa 78 osvojenih bodova, odnosno sa 14 bodova više od Partizana.

Crveno-beli su predvođeni Milojevićem sa klupe tokom jesenjeg dela šampionata napravili 11 bodova prednosti u odnosu na Partizan.

- Kad se setim odakle smo krenuli, davno je bio jun prošle godine. Bilo je teško i iscrpljujuće. U svakom slučaju, dominantno smo osvojili titulu, a želim Zvezdi da tako bude i sledeće sezone - rekao je on.

Milojevićev izlazak na teren navijači su ispatili gromoglasnim aplauzom.

- Nedostaje mi ova publika. Odrastao sam uz Zvezdu, ceo život sam navijač kluba. Zna se da je ovo najbolja publika na svetu, a sad sam u specifičnoj ulozi, da posle igračke i trenerske karijere u Crvenoj zvezdi, sve to posmatram sa strane. Lepo je biti deo Zvezdine istorije. Hvala im na aplauzima, a ja, gde god da budem - moje srce kuca za ovaj klub - rekao je Milojević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega