Haos u Splitu: Navijači prekinulu utakmicu Hajduka na praznom “Poljudu” (FOTO)

Novosti online

16. 06. 2020. u 22:03

Moguće je i to – da navijači prekinu utakmicu koja se igra pred praznim tribinama. Upravo se to dogodilo u utorak uveče u Splitu, gde je Hajduk na svom “Poljudu” poražen od Varaždina 3:2.

Хаос у Сплиту: Навијачи прекинулу утакмицу Хајдука на празном “Пољуду” (ФОТО)

Foto: printskrin

Ušli su u ovu sezonu “bili” sa ambicijom da se domognu kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto će Hrvatska naredne takmičarske godine imati dva predstavnika u kvalifikacijama za elitno takmičenje, odlično su krenuli, ali posle večerašnjeg neuspeha napravili su veliki korak unazad na tom putu.

Utakmica na “Poljudu” igrala se pred praznim tribinama zbog suspenzije koju je Hajduk zaradio posle velikog derbija s Dinamom, ali pripadnike “Torcide” to nije sprečilo da iskažu nezadovoljstvo rezultatom na večerašnjoj utakmici.

Varaždin je do 40. minuta već imao ogromnih 3:0, a u 63. minutu, pri rezultatu 3:1 preko tribina Hajdukovog stadion doletela je signalna raketa koja je pala na centar terena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba