“Osećam se dobro, jače nego ikad”: Siniša trči deset kilometara i diže tegove

Novosti online

16. 06. 2020. u 21:22

Srpski trener Siniša Mihajlović iz dana u dan popravlja svoje fizičko stanje, posle transplatacije koštane srži pre sedam meseci.

“Осећам се добро, јаче него икад”: Синиша трчи десет километара и диже тегове

Foto: EPA

Podsetimo, nekadašnji nekadašnji selektor “orlova” je pre skoro godinu dana na konferenciji za medije objavio da je oboleo od akutne leukemije.

- Nadam se da je najgore iza mene - rekao je Mihajlović italijanskim novinarima, na promociji kampanje u kojoj se stanovnici Bolonje pozivaju da budu donori koštane srži.

- To je mala stvar za donora, ali osećaj da si spasao nečiji život je neopisiv - istakao je Mihajlović.

Strateg Bolonje od prvog dana hrabro se borio sa opakom bolešću, u pauzama između terapija vodio je treninge i utakmice svog tima, a nedavno je pokazao da još poseduje “bombu” u levoj nozi, koja ga je proslavila tokom igračke karijere.

- Osećam se dobro, jače nego ikad. Prošlo je sedam meseci od transplantacije. Potrebno je da prođe godina dok se pacijent vrati u normalu, ali može i da zavisi od osobe do osobe. Mogu da trčim 10 kilometara, da dižem tegove, ali ima i trenutaka kada sam veoma umoran. Moj savet je da svako sluša svoje telo i da ne izigrava heroja - poručio je Mihajlović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)