MILJENIK ''DELIJA'' ŠOKIRAN ODLUKOM BAHARA: '''Milan Borjan je legenda kluba, ne možete tako sa njim''

Novosti online

09. 06. 2023. u 12:56

Barak Bahar čim je stigao u Crvenu zvezdu rekao je da mu Milan Borjan nije potreban, i da želi novog čuvara mreže, što je mnoge šokiralo, pa tako i El Fardu Bena, nekadašnjeg fudbalera crveno-belih.

МИЉЕНИК ДЕЛИЈА ШОКИРАН ОДЛУКОМ БАХАРА: Милан Борјан је легенда клуба, не можете тако са њим

FOTO: FK Crvena zvezda

– Nisam mogao da verujem kada sam čuo, jako sam iznenađen. Ne poznajem mentalitet novog trenera, ali ovo nije normalno za mene. Borjan je legenda kluba, ne možete tako sa legendom da postupite. Mislim da je to velika greška, ali sam uveren da će Boki da skupi snagu da pokaže novom treneru da pravi grešku – rekao je Ben.

Reprezentativac Komora za dosadašnjeg kapitena Zvezde ima samo reči hvale, kako za partije na terenu, tako i za ponašanje van njega.

– Nemam nijednu lošu reč za Borjana, ni kao čoveka, ni kao saigrača. Kada sam došao u Crvenu zvezdu među prvima mi je prišao i pomogao mi da se osetim kao kod kuće. Veliki je kapiten i čovek, u sportu i životu. Kada sam odlazio na Kipar rekao mi je da mu se javim ako mi je bilo šta potrebno u Beogradu. Veliko poštovanje za njega sa moje strane – dodao je bivši fudbaler Crvene zvezde.

BONUS VIDEO: ONI SU NAŠ PONOS! Posle Đokovića, Jokiću uručeno značajno priznanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)