VELIKI PROBLEMI ZA SRBIJU: Nakon Mitrovića još jedan napadač ne igra prvo kolo kvalifikacija za Evropsko prvenstvo

Novosti online

08. 06. 2023. u 13:57 >> 14:56

Srpski reprezentativac i fudbaler Fiorentine Luka Jović doživeo je povredu nosa na utakmici finala Lige konferencije protiv Vest Hema, zbog koje će morati na operaciju.

ВЕЛИКИ ПРОБЛЕМИ ЗА СРБИЈУ: Након Митровића још један нападач не игра прво коло квалификација за Европско првенство

FOTO: EPA

U timu iz Firence, u startnoj postavi zaigrali su Nikola Milenković i Luka Jović, koji je u poslednjim sekundama prvog poluvremena postigao i gol, međutim, on je poništen zbog minimalnog ofsajda. Tom prilikom pretrpeo je snažan udarac protivničkog igrača u nos i ostao da leži na terenu.

- Jović je iza sebe imao sjajnu partiju, ali je nažalost polomio nos i morali smo da ga zamenimo - istakao je trener Fiorentine Vićenco Italijano nakon utakmice.

Srpski fudbaler će morati na operaciju zbog koje će najverovatnije propustiti reprezentativno okupljanje i predstojeće mečeve, prvo prijateljski protiv Jordana 16. juna i drugi u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo protiv Bugarske 20. juna u Razgradu.

Podsetimo, Aleksandar Mitrović se takođe povredio i nije se našao ni na spisku selektora Stojkovića na mečevima protiv Jordana i Bugarske.

BONUS VIDEO: ONI SU NAŠ PONOS! Posle Đokovića, Jokiću uručeno značajno priznanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a