FUDBALSKI POTRES: Lionel Mesi objavio gde nastavlja karijeru, za mnoge je ovo šok!

Novosti online

07. 06. 2023. u 21:09

KADA je postalo jasno da će Lionel Mesi napustiti PSŽ počelo je interesovanje brojnih klubova za fantastičnog Argetninca. Naravno, najviše ga je želela "njegova" Barselona, a sve dileme oko toga gde nastavlja karijeru - vođa ekipe aktuelnog svetskog šampiona otklonio je u sredu uveče.

ФУДБАЛСКИ ПОТРЕС: Лионел Меси објавио где наставља каријеру, за многе је ово шок!

Foto: AP

Uzalud su ga čekali i Barselona, i Al Hilal - Mesi je u intervjuu za "Mundo deportivo" otkrio da ide u američku MLS ligu, tačnije u ekipu Intera iz Majamija čiji je vlasnik Dejvid Bekam.

- Stvarno sam želeo da se vratim u Barsu, bio uzbuđen zbog te mogućnosti, ali nakon što sam preživeo sve ono što jesam, zbog načina na koji sam otišao, nisam želeo da prolazim opet kroz čekanje da vidim šta će da se desi, te da sudbinu zato stavljam u ruke drugih - rekao je Mesi za pomenuti španski list.

Tome je dodao i sledeće:

- Čuo sam da Barselona mora da prodaje igrače i smanjuje plate ostalima, a istinu govoreći, nisam želeo da budem deo toga, niti da ja rukovodim time šta će se kome (drugom u klubu) desiti. Doneo sam odluku: idem u Majami.

Ipak, jednu stvar je Mesi naglasio:

- Mi nismo skopili taj dogovor 100% još uvek. Još uvek tu nedostaju neke stvari, ali smo se dogovorili da ćemo to rešavati uspeti. Znao sam da ako povratak u Barselonu ne uspe, da ću želeti van Evrope, da se malo sklonim od tolike pažnje i više se posvetim porodici.

Argentinac je u tek završenoj sezoni za PSŽ odigrao 32 utakmice u Ligi 1 i ostavrio je učinak od po 16 golova i asistencija, a sa reprezentacijom je u decembru postao prvi put šampion planete.

BONUS VIDEO: ŠAMPIONSKA ŽURKA NA MARAKANI: Crvena zvezda je (ponovo) šampion Srbije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)