IZRAELCI OTKRIVAJU! Bahar je sklonio Borjana iz jednog razloga

Novosti online

06. 06. 2023. u 13:59

Crvena zvezda je na kraju prethodne sezone napravila radikalan potez i na klupu umesto Miloša Milojevića dovela izraelskog stručnjaka Baraka Bahara, koji je odmah počeo da "seče".

ИЗРАЕЛЦИ ОТКРИВАЈУ! Бахар је склонио Борјана из једног разлога

FOTO: M. Vukadinović

Prvo je Milanu Borjanu preko telefona poručio da neće biti prvi golman tima, a i Aleksandar Katai je dobio obaveštenje da će mu uloga biti manja nego u prethodnim sezonama. 

Odluka je izazvala mnogo reakcija i svakog je iznenadila Barakova drskost da telefonom saopštava tako važnu odluku. Ipak, čini se da je čvrsta ruka ono što je Baraku donosilo uspeh i tako i planira da nastavi. Igrač koji je sarađivao sa Baharom u Ber Ševi, Ben Biton, kaže da trener odlično zna da upravlja ljudima.

- Svako ko je ikada sarađivao sa Baharom, reći će vam da je ono što se kod njega ističe njegova upravljačka snaga. On zna da upravlja timom, delegira ovlašćenja, daje osećaj svima sa kojima sarađuje da su ravnopravni sa njim, više vredni - rekao je Biton.

Foto: M. Vukadinović

 

U Zvezdinoj svlačionici mnogo je igrača sa visokim primanjima, koji su tu godinama, imaju ime i status i na ovim prostorima su zvezde. Sve zajedno - Baraka ne interesuje.

- Zna i da upravlja svlačionicom u kojoj ima mnogo zvezda. Ljudi misle da nije teško uspeti u jakom timu, ali tamo gde ima mnogo zvezda, ima mnogo i ega i važno je upravljati tim ljudima. Izvan svega toga, Bahar razume fudbal, taktičar je, hrabar. Ima sve fudbalske kvalitete, ali glavna stvar je što zna da upravlja ljudima - zaključio je Biton.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (8)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024