MILIJAŠ O ODLUCI BAHARA: Hrabrost je odreći se Borjana i Kataija, ali Zvezda je veća od svih (VIDEO)

Novosti online

03. 06. 2023. u 11:15

NENAD Milijaš neće ostati u Crvenoj zvezdi. Bivši vezista crveno-belih neće biti deo stručnog štaba novog trenera Baraka Bahara. On je govorio o odluci izraelskog stručnjaka da Milan Borjan ne bude prvi izbor među stativama, kao i da uloga Aleksandra Kataija bude redukovana.

МИЛИЈАШ О ОДЛУЦИ БАХАРА: Храброст је одрећи се Борјана и Катаија, али Звезда је већа од свих (ВИДЕО)

FOTO: FK Crvena zvezda

Doskorašnji pomoćnik Miloš Milojevića je u podkastu "Miljanov korner" na portalu "Sputnjik" istakao da je potez novog strateg crveno-belih veoma hrabar.

- Milan Borjan je neko ko je dao mnogo Zvezdi. Možda i najviše od svih igrača što su trenutno tu. Kao kapiten sjajno je odrađivao posao, posebno u velikim utakmicama u Evropi. Ali to je odluka novog šefa, to je taj surovi profesionalizam. U svakom slučaju, hrabar potez trenera kojim je pokazao da zna šta hoće i kako hoće. Borjan je profesionalac, mora sve to da prihvati i da pokuša da se vrati. Nikome nije prijatno da tako nešto čuje. Naravno, što pre treba da se probudiš i da vidiš kako ćeš da se boriš dalje.

Deluje da sigurno mesto u prvih 11 neće imati ni Katai koji je jedan od najboljih igrača Zvezde.

- Aleksandar Katai je majstor. Dao je toliko golova, rešio verovatno najviše utakmica u Superligi. Velike su to odluke, velike promene... Ali hajde da sačekamo, videćemo kako će se ti novi igrači uklopiti, da vidimo kako će sve da krene... Kažem, velika hrabrost i to ne može niko da ospori. E sad, da li je dobro ili nije, na kraju će da sude rezultati. Ako budu dobri, sve će to brzo da se zaboravi. Jer ovaj klub je veći od bilo kog pojedinca. To se pokazalo puno puta do sada. Najvažnije je da Zvezda ima rezultat, da su navijači zadovoljni. A svi pojedinici koje smo nabrajali, i oni što će doći - klub je veći od njih. Sigurno da je klub više dao njima, nego što su oni klubu. A svako se trudi da da najviše što može.

Milijaš se dotakao i Bahara, tačnije kako je pripremio Makabi za duele sa šampionom Srbije.

- Došao je u mnogo veći klub nego što je Makabi, gde je mnogo veći pritisak. Sigurno da će mu biti teško, ali to je njegovo, on zna šta radi. Siguran sam da će mu u klubu pomoći, da mu olakšaju, pošto je svima isti cilj. I nadam se da će stići do tog cilja. Što se Makabija tiče imao je brzinu na bokovima, insistiralo se na tome, dobar kontranapad, vodilo se računa o prekidima.

Ipak, bivši fudbaler Zvezde je istakao da niko od ovih fudbalera nije osetio kako je nositi crveno-beli dres kad je teško.

- Niko od ovih igrača nije osetio kako je igrati u Zvezdi kad je teško, kad nema rezultata. Nisu osetili šta znači pravi pritisak. Ja da sam imao ovakve rezultate i ovakav ambijent, mislim da nikada ne bih otišao u inostranstvo.

On je definitivno odlučio da se osamostali i napusti voljeni klub.

- Tako je, odlučio sam da se osamostalim. Mislim da sam dovoljno vremena proveo kao pomoćnik. Završio sam sa edukacijom. Vreme je da počnem sam da radim. Znao sam i pre dolaska novog trenera da ću na leto krenuti u potragu za angažmanom. Hvala Bogu, ponuda ima, mogu da biram. Poznajem ligu, poznajem igrače, tako da mislim da bih mogao da radim dobar posao - zaključio je Milijaš.

BONUS VIDEO: ŠAMPIONSKA ŽURKA NA MARAKANI: Crvena zvezda je (ponovo) šampion Srbije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili