"JAKO SAM POVREĐEN I UVREĐEN": Oglasio se Milan Borjan posle šokantne odluke novog trenera Zvezde

Novosti online

01. 06. 2023. u 08:09

Izgleda da se era Milana Borjana u Crvenoj zvezdi završava dolaskom Baraka Bahara. Posle šest uspešnih godina, isto toliko titula i pregršt utakmica za pamćenje, pre svega evropskih, novi trener Barak Bahar je odlučio da napravi rokadu na golu.

ЈАКО САМ ПОВРЕЂЕН И УВРЕЂЕН: Огласио се Милан Борјан после шокантне одлуке новог тренера Звезде

FOTO: M. Vukadinović

Borjan ne krije da ga je pogodila odluka novog trenera i sam način na koji mu je ona saopštena.

"Upoznao sam trenera Bahara u Beogradu i lepo smo se ispričali. Kad sam došao u Pariz, novi trener me je pozvao i saopštio mi da nisam više prvi golman i da ne računa na mene. Telefonskim putem. Iskreno, jako mi je teško i jako sam povređen, jer mislim da nisam zaslužio da me trener koji je dva dana u klubu pozove i saopšti takvu informaciju. Prosto mislim da je trebalo da budem ispoštovan na način koji dolikuje nekome ko je šest godina života dao Crvenoj zvezdi", rekao je iskusni golman za "Sportski žurnal".

Podsećanja radi, Milan Borjan od 2017. godine nastupa u crveno-belom dresu i sa Zvezdom je osvojio šest šampionskih titula i tri duple krune. Osim trofeja, iskusni golman je u ogromnoj meri zaslužan što je Zvezda tokom njegovog boravka u klubu šest puta igrala grupnu fazu evropskih takmičenja.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (25)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna