HRVAT PREUZIMA JUVENTUS: Vlahović i Kostić dobijaju trenera iz komšiluka

Novosti online

25. 05. 2023. u 12:30

ITALIJANI donose ekskluzivu. "Korijere Torino" piše da su uspostavljeni prvi kontakti između Juventusa i Igora Tudora (45).

ХРВАТ ПРЕУЗИМА ЈУВЕНТУС: Влаховић и Костић добијају тренера из комшилука

Foto: AP

Isti izvor tvrdi kako je trener Marselja prvi kandidat za naslednika Masimilijana Alegrija, što će sa oduševljenjem prihvatiti Dušan Vlahović i Filip Kostić, koji se baš i nisu proslavili sa sadašnjim trenerom.

Alegri bi na kraju sezone mogao da dobije otkaz jer će završiti drugu sezonu zaredom bez trofeja, a njegovim fudbalerima baš niko nije oduševljen.

Tudor je ujedno i želja Kristijana Gintolija, verovatno budućeg sportskog direktora Juventusa. Gintoli je jedan od tvoraca šampionskog Napolija, a Tudorove ideje se podudaraju s njegovom vizijom.

Hrvat ove sezone vodi Marselj i u 46 utakmica ima 27 pobeda, sedam remija i 12 poraza u svim takmičenjima.

Tudor je igrao za Juventus od 1998. do 2006, a u karijeri je samostalno vodio Hajduk, PAOK, Karabukspor, Galatasaraj Udineze i Veronu, dok je od avgusta 2020. do maja 2021. bio pomoćnik Andrei Pirlu u Juventusu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda