U ŠPANIJI ČEKAJU MESIJA: Ako se vrati, biće dočekan raširenih ruku

Tanjug

29. 04. 2023. u 17:29

PREDSEDNIK Fudbalskog saveza Španije (RFEF) Luis Rubijales izjavio je da će Lionel Mesi biti dočekan raširenih ruku ako odluči da se vrati u Španiju, prenosi španski portal "AS".

У ШПАНИЈИ ЧЕКАЈУ МЕСИЈА: Ако се врати, биће дочекан раширених руку

Foto: EPA-EFE/CESARE ABBATE

Početkom nedelje britanski mediji su preneli da fudbaler Pari Sen Žermena želi da se vrati u Barselonu, a spreman je da u katalonskom klubu ima manju platu od one koju ima u redovima šampiona Francuske.

- Ne znamo da li Barsa pregovara Mesijem. Imao sam sreće da igram protiv njega, ali ne znam da li je to dobra ili loša sreća jer sam imao težak posao. On je jedinstven, spektakularan i fantastičan. Ali u pogledu njegovog mogućeg povratka, ja se ne mešam -  istakao je Rubijales.

Dodaje da svi u Španiji žele da najbolji igrači sveta igraju u njihovoj ligi.

- Svi u Španiji i svi pratioci španskog fudbala žele da najbolji igrači budu u našoj ligi. Imajte na umu, samo je pitanje za njega ili Barselonu da li će se vratiti ili ne. Šta god da se desi, Mesi je jedinstven na svetu i uvek ću mu poželeti sve najbolje. Ako se vrati, biće dočekan raširenih ruku - zaključio je Rubijales.

Mesi je ove sezone u Ligi 1 odigrao 27 utakmica, postigao je 15 golova, a upisao je isto toliko asistencija.

BONUS VIDEO: "KAO DA NISMO DOŠLI NA DERBI" Trener Zvezde Miloš Milojević o meču u Humskoj

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)