PREDSEDNIK VUČIĆ NAJAVIO NOVE STADIONE: Novi Pazar i Leskovac dobijaju prelepa fudbalska zdanja

Novosti online

31. 03. 2023. u 15:40

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić danas obilazi Raški okrug, a u okviru posete Novom Pazaru govorio je i o temama koje se tiču fudbala.

ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ НАЈАВИО НОВЕ СТАДИОНЕ: Нови Пазар и Лесковац добијају прелепа фудбалска здања

Foto: Printskrin

Novi Pazar se poslednjih meseci pominje kao jedan od gradova gde je planirana izgradnja potpuno novog fudbalskog zdanja.

- Gledamo kako da podignemo sport, ali da nam to budu razvojni projekti. Moramo sa vojskom da nađemo pravo mesto, plac, za jedan moderan evropski stadion. Mislim da publika i ljudi u Novom Pazaru to zaslužuju - rekao je Vučić.

Aleksandar Vučić je najavio i novi moderan stadion i istakao je da će stadion biti završen pre roka, kao i onaj u Leskovcu.

Novi sportski objekat trebalo bi da bude izgrađen u Novopazarskoj Banji, a prema rečima bivšeg ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislava Momirovića, ukupna vrednost radova je 19,2 miliona evra.

BONUS VIDEO: SRBI "ZAPALILI" PODGORICU: Potpuna euforija uoči meča kvalifikacija za Euro 2024

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (248)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)