NEVEROVATNA ZARADA LUKE MODRIĆA: Poznato koliko hrvatski fudbaler zarađuje u Real Madridu

Novosti online

30. 03. 2023. u 17:42

Kapiten Hrvatske reprezentacije i Real Madrida, Luka Modrić, najbolji je hrvatski fudbaler svih vremena, MVP Mundijala u Rusiji 2018. godine, u karijeri je osvojio mnogo trofeja, ali i zaradio novac koji mnogi mogu samo da sanjaju. Kada je započinjao svoje prve fudbalske korake u Interu iz Zaprešića i u Zrinjskom, malo ko je verovao da može da napravi ovakvu karijeru.

НЕВЕРОВАТНА ЗАРАДА ЛУКЕ МОДРИЋА: Познато колико хрватски фудбалер зарађује у Реал Мадриду

Foto AP

Modrićeva karijera traje skoro dve decenije, a njegovo bogatstvo se meri u stotinama miliona evra. U to se računa samo zarada od fudbala, dakle bez sponzorskih ugovora, ako bi dodali i taj iznos, cifre bi vrtoglavo rasle. Tačnije, portal  Capology tvrdi kako će njegova zara od plata u karijeri izaći preko 140 miliona evra bruto. Isti izvor kaže kako Modrić od Reala nedeljno dobija 420.769 evra, što je na godišnjem nivou 21.800.000 evra.

Trenutno ima ugovor sa kraljevskim klubom do 2023. godine i nije poznato hole li ga produžiti, pošto ima i bogatih ponuda iz Saudijske Arabije, prema kojima bi navodno mogao premašiti i 200.000.000 evra zarađenih u toku karijere.

BONSUI VIDEO: Poklon i ovacije pune "Arene" za Jana Veselog

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PARTIZAN SE OGLASIO O POVREĐENIM IGRAČIMA: Evo kakvo je stanje sa Jovanovićem i Saldanjom