SELEKTOR MAĐARSKE: ''Očigledno je da je Srbija favorit u našoj grupi''

Novosti online

29. 03. 2023. u 19:49

Selektor fudbalske reprezentacije Mađarske Marko Rosi, izjavio je da Srbiju vidi kao favorita u grupi G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

СЕЛЕКТОР МАЂАРСКЕ: Очигледно је да је Србија фаворит у нашој групи

FOTO: Tanjug/AP

Fudbaleri Mađarske su na otvaranju kvalifikacija igrali samo sa Bugarskom, koju su pobedili sa 3:0. Selekcija Srbija je kod kuće slavila protiv Litavanije sa 2:0, a u Podgorici bila je bolja od domaće selekcije istim rezultatom.

- Očigledno je da je Srbija favorit u grupi. Za nas je još rano. Utakmica koja će pokazati našu pravu ulogu u grupi će biti protiv Crne Gore u junu. Vidite i sami da su iznenađenja na svakom koraku. Kazahstan je od 0:2 došao do 3:2 protiv Danske. Nema lakih pobeda. Pogotovo u grupi kao što je naša - rekao je Rosi. 

- Mađarska ima nekolicinu fudbalerima kojima ide jako dobro i koji su spremni za iskorak u karijerama. To su Roland Šalaj, Atila Salaj i Dominik Soboslaj. Ovaj poslednji, naš kapiten, već je spreman za neki od top klubova evropskog fudbala - istakao je Rosi.

Selekcije Srbije i Mađarske svoj duel igraće 7. septembra u Beogradu.

BONUS VIDEO: Poklon i ovacije pune "Arene" za Jana Veselog

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)