GOSPODSKI! Evo šta je nakon meča Crna Gora - Srbija učinio selektor "sokolova"

Novosti online

28. 03. 2023. u 17:08

FUDBALSKA reprezentacija Srbije prethodnog dana došla je do trijumfa nad nacionalnom selekecijom Crne Gore u okviru kvalifikacija za Euro 2024. Meč je obilovao brojnim detaljima koji su govorili u prilog bratskom odnosu dve zemlje koje su nekada bile jedno. Viđeno je međusobno poštovanje, navijači su bili dostojanstveni a još jedan u nizu takvih poteza načinio je i selektor popularnih "sokolova" Miodrag Radulović.

ГОСПОДСКИ! Ево шта је након меча Црна Гора - Србија учинио селектор соколова

FOTO: Printskrin/Telegraf

Jeste selektor Crne Gore Miodrag Radulović bio malo ljut na sudije posle meča sa Srbijom (0:2), ali daleko od toga da je imao šta da zamjeri Orlovima!

Svojim ponašanjem i izjavama Radulović je uvek iskazivao poštovanje prema fudubalskoj reprezentaciji Srbije i njenim članovima - što je bio slučaj i posle utakmice u ponedeljak veče u Podgorici.

Naime, pre nego što su reprezentacije napustile okolinu stadiona "Pod Goricom", Radulović je nakon teškog poraza došao do autobusa "orlova".

On je tako još jednom želeo da iskaže respekt koji gaji prema našoj reprezentaciji i da se pozdravi i čestita na zasluženom trijumfu.

Nešto što je retkost u svetu fudbala, "halajeva kometa" da treneri načine takve poteze posle poraza. Sve u svemu, zaista gospodski gest Radulovića.

BONUS VIDEO:  Meraklije počele obeležavanje stogodišnjice Radničkog iz Niša

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili