SKANDAL: Reprezentativci Perua u žestokom obračunu sa španskom policijom! (VIDEO)

Novosti online

28. 03. 2023. u 16:24

FUDBALSKE reprezentacija Moraka i Perua odmeriće snage večeras u prijateljskoj utakmici kojoj je prethodio jedan veliki skandal.

СКАНДАЛ: Репрезентативци Перуа у жестоком обрачуну са шпанском полицијом!  (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Naime, verovali ili ne došlo je do sukoba španske policije i reprezentativaca Perua, a sve za vreme reprezentativne pauze.

Današnji meč trebao je da se odigra na stadionu Metropolitano u Madridu koji je odabran kao neutralni teren za ovaj susret.

Međutim, glavna tema uoči ove utakmice su neverovatne scene koje smo sinoć gledali u hotelu u kojem je smeštena reprezentacija Perua.

U ovom hotelu došlo je do velikog incidenta i fizičkog obračuna između španske policije i pojedinih reprezentativaca Perua.

Ispred hotela u kojem je smeštena ova selekcija okupio se i veliki broj navijača Perua koji inače žive u Španiji, te su želeli da iskoriste priliku da posete reprezentativce ove zemlje i pokušaju doći do autograma ili fotografije.

Zbog prevelike gužve koja je nastala ispred hotela na kraju je pozvana i policija kako bi uspostavila red, ali niko ni slutio nije do kakvog incidenta će doći.

Španski mediji navode da je sve počelo kada je jedan od policajaca stupio u sukob sa Jošimarom Jotunom, koji je želeo da se nađe sa navijačima i da se fotografiše sa njim, ali je policija grubo reagovala i zabranila mu.

Na kraju se Jotun sukobio sa jednim od policajaca i nastao je potpuni haos. U sve su se uključili i neki drugi igrači iz Perua, a došlo je do fizičkog obračuna pred navijačima koji su samo zbunjeno gledali šta se dešava.

Galese i Valera su skočili u odbranu saigrača i sukobili se sa policijom, ali je srećom sukob brzo prekinut.

Španska policija navela je da su se neredi dogodili u ponedeljak uveče ispred hotela u Madridu u kome je smeštena reprezentacija Perua. Kada je ekipa stigla ispred hotela dočekalo ju je oko 300 peruanskih navijača, od kojih su neki imali baklje.

- Navijači su pokušali da dođu do fudbalera, a policija je intervenisala i postavila se između navijača i igrača kako bi izbegla stampedo. Onda je jedan igrač udario policajca u oko. On je uhapšen i odveden u policijsku stanicu - rekao je portparol policije za Frans prens, ne navodeći ime fudbalera.

 Ministarstvo spoljnih poslova Perua saopštilo je da se radi o golmanu Pedru Galeseu.

- Pedro Galese je napustio policijsku stanicu u kojoj se saslušan, nije optužen i vratio se u hotel i reprezentaciju - navelo je Ministarstvo.

Peruanske vlasti tražiće razjašnjenje od nadležnih organa.

Na snimcima koji su se pojavili na društvenim mrežama vidi se kako se fudbaleri i policija udaraju i guraju, a da su posebno aktivni u tome Pedro Galese, Hose Karvaljo i Josimar Jotun.

Peru će od 21.30 igrati protiv Maroka prijateljsku utakmicu.

BONUS VIDEO:  Crvena zvezda i Vojvodina - Siniši Mihajloviću u čast

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna