ZVEZDA U RATU SA HRVATIMA: Hoće ga Dinamo i Hajduk, ali i crveno-beli

Novosti online

28. 03. 2023. u 13:34

Crvena zvezda, zagrebački Dinamo i splitski Hajduk interesuju se za 21-godišnjeg štopera Bećira Omeragića, prenosi zagrebački portal Indeks.

ЗВЕЗДА У РАТУ СА ХРВАТИМА: Хоће га Динамо и Хајдук, али и црвено-бели

foto: EPA

Švajcarski internacionalac je igrač Ciriha, a mladom defanzivcu ugovor ističe na leto, što otvara mogućnost da Omeragić dođe u Ljutice Bogdana kao slobodan igrač.

Prema uglednom sajtu Transfermarkt, Omeragić vredi 4,5 miliona evra.

Izvesno je da će naredne godine crveno-belima na štoperskim pozicijama igrati Nemanja Milunović i mladi Stefan Leković, dok je ostanak Aleksandra Dragovića i Strahinje Erakovića upitan.

Interesovanje za dovođenje iskusnog austrijskog internacionalca zimus su pokazali, između ostalih, italijanska Sampdorija i španska Sevilja, dok se Eraković dovodio u vezu s pričama o prelasku u Valensiju, Moncu, Kremoneze i moskovski Dinamo i Zenit iz Sankt Peterburga.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)