"LUKA, NISI IGRAO ZA SRBIJU": Dušan Vlahović nije mogao više da ćuti

Novosti online

28. 03. 2023. u 09:10

Više golova za tri dana u opremi reprezentacije Srbije nego na terenima Serije A za tri meseca 2023. Iako se muči u italijanskom prvenstvu i svako malo mu tamošnja javnost traži mane u igri, Dušan Vlahović u dresu najdražih boja rešeta.

ЛУКА, НИСИ ИГРАО ЗА СРБИЈУ: Душан Влаховић није могао више да ћути

Foto: AP

Najpre pogodak za overu trijumfa nad Litvanijom na premijeri kvalifikacija za EURO 2024, onda još dva na zahtevnom gostovanju Crnoj Gori, u trenucima kad se činilo da bismo mogli da se spotaknemo u Podgorici.  

Slavi Dušan, ali i odgovara na prozivke sa Apenina. Nije bilo baš pravo Vlahoviću kad je čuo kako je nekada čuveni centarfor Luka Toni ocenio razlike između Dušanovih  izdanja u državnom timu i Juventusu, rečima da mu je „lakše da pogađa za Srbiju“, pošto je kod Piksija, navodno, „manji pritisak nego u Torinu“.

- E, nije igrao Luka za našu reprezentaciju, ha-ha... Ne zna šta je to... Cela država čeka, raduje se uspesima. Inače, nemam nikakav pritisak. Naišao je takav period, sve će doći na svoje - samouveren je Vlahović, zadovoljan što je Srbija mini-ciklus završila dvema pobedama.

Pre i posle meča na stadionu Budućnosti razgovarao je Vlahović sa dvojicom crnogorskih asova dubokog traga na Apeninima, Mirkom Vučinićem i Stevanom Jovetićem. Ohrabrili su ga da kroz delikatan trenutak karijere, kad ga baš i neće među crno-belima, prođe što bezbolnije.

- Pričao sam malo sa Vučinićem, velikim igračem, o situaciji u klubu i reprezentaciji, bio je i neki savet, prijali su mi razgovori i sa Mirkom i sa Jovetom - pojasnio je Vlahović.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)