ŠTOPER PARTIZANA PRED MEČ CRNE GORE SA SRBIJOM: ''Mi smo bratski narodi i ne želim da pretim, ali...''

Novosti online

27. 03. 2023. u 15:45

Pred večerašnji duel Crne Gore i Srbije, Igor Vujačić dao je intervju za Sportal i izneo svoje mišljenje o predstojećem duelu.

ШТОПЕР ПАРТИЗАНА ПРЕД МЕЧ ЦРНЕ ГОРЕ СА СРБИЈОМ: Ми смо братски народи и не желим да претим, али...

Foto: M.Vukadinović

Na papiru, Srbija je favorit, ali... 

- Ne pretimo nikome, poštujemo rivala, ali imamo i mi našu šansu. Igramo kod kuće, to nam je velika prednost. Nadam se da ćemo se dobro pripremiti i dati maksimum, pa da vidimo da li će da bude dovoljno za pozitivan rezultat - dodaje Vujačić.

Jasan odgovor na pitanje šta se smatra pozitivnim rezultatom nismo dobili. Ipak, može se naslutiti:

- Moramo da pobeđujemo kod kuće ako želimo da budemo konkurentni i plasiramo se na Evropsko prvenstvo. Ponavljam, ne želim da pretim nikome, ali cenimo sebe i idemo na pobedu. Zašto ne bismo pobedili? - pita se 28-godišnji Podgoričanin, pa nastavlja:

- Srbija je kvalitetan tim sa odličnim pojedincima, o kojima ne treba trošiti reči. Ali dosta zavisi od nas, koliko im mi dozvolimo na terenu. Ako im dopustimo da se razigraju, biće teško. Nadam se da ćemo biti svi na nivou i ispoštovati sve zamisli. Imamo i mi kvalitetne igrače. Izmerićemo se, igra se 11 na 11. Domaći teren je uvek prednost. Nadam se da ćemo biti na nivou potrebnom za pobedu.

Duel Crne Gore i Srbije nosi posebnu težinu zbog istorije.

- Specifična je situacija. Mi svi doživljavamo Srbiju i srpski narod kao braću. Verujem da će sve da protekne u pravoj fudbalskoj atmosferi. Biće pune tribine. Ko bude više želeo i imao više sreće, taj će da pobedi.

(Sportal)

BONUS VIDEO: "ORLOVI" KRENULI U MISIJU NA EP 2024: Piksi poveo Srbiju ka Nemačkoj

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)