ZVEZDA SPREMA IZNENAĐENJE: Oglasili se iz LJutice Bogdana - kreativnošću do upoznavanja igrača

Tanjug

27. 03. 2023. u 16:05

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da je pripremio iznenađenje za navijače na utakmici 28. kola Superlige Srbije protiv Mladosti iz Novog Sada, koja će biti odigrana u subotu od 18 sati na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.

ЗВЕЗДА СПРЕМА ИЗНЕНАЂЕЊЕ: Огласили се из Љутице Богдана - креативношћу до упознавања играча

FOTO: FK Crvena zvezda

- U prethodnom periodu smo na mečevima uočili veliki broj panoa, sa sjajnim crtežima i ispisima. Upravo zbog toga smo odlučili da motivišemo sve navijače našeg kluba da za utakmicu sa ekipom Mladosti pripreme kreativne radove, na kojima će se nalaziti crteži ili poruke koje su upućene crveno-belima - saopšteno je iz Crvene zvezde.

Navijači Crvene zvezde koji na utakmicu ponesu pano sa "crveno-belim" motivima će po ulasku na stadion dobiti broj, navodi beogradski klub.

- Pobednika ćemo proglasiti tokom drugog poluvremena kada će spiker pročitati broj koji je pobedio, a ujedno će se pojaviti i na semaforu. Po završetku utakmice, vlasnik najkreativnijeg i najoriginalnijeg rada će biti nagrađen upoznavanjem sa Zvezdinim igračima - zaključuje se u saopštenju.

Crvena zvezda se trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli Superlige Srbije sa 73 boda.

BONUS VIDEO:  Meraklije počele obeležavanje stogodišnjice Radničkog iz Niša

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati