"TUGA, PAKAO...": Crnogorci besni zbog dočeka srpske reprezentacije u Podgorici

Novosti online

27. 03. 2023. u 08:55

Fudbalska reprezentacija Srbije u ponedeljak (20.45) u Podgorici igra protiv selekcije Crne Gore.

ТУГА, ПАКАО...: Црногорци бесни због дочека српске репрезентације у Подгорици

Foto: Printskrin

UEFA je ovaj meč proglasila utakmicom visokog rizika, duel je podigao mnogo prašine na celom Balkanu. Srpska i crnogorska javnost najavljivali su da bi već po sletanju neprijatne scene mogle da dočekaju srpsku ekspediciju, međutim, ništa od predviđanja  se nije obistinilo, već sasvim suprotno.

Brojni navijači okupili su se na aerodromu u Podgorici, iskoristili su priliku da se fotografišu i uzmu autograme od naših asova, svetskih fudbalskih zvezda koje briljiraju i u svojim klubovima, ali i u reprezentativnom dresu.

Na "meti" fanova najviše su očekivano bili Dušan Tadić, Aleksandar Mitrović i Dušan Vlahović, kojima nije bilo teško da ispoštuju svakog navijača, pa su sa osmehom na licu izlazili svakome u susret.

Upravo to je zasmetalo nekima u Crnoj Gori, tako da je snimak na kome deca dočekuju fudbalere Srbije i traže od njih da se fotografišu postao tema bespotrebne rasprave na društvenim mrežama, prenosi Mondo.

- Pogledajte ovu tugu. Naša deca od 11 godina dočekuju srpsku reprezentaciju... Pakao, šta nam se dešava sa društvom! - glasio je jedan od tvitova koji je izazvao polemiku u kojoj su zastupljene dve strane - jedna koja brani deci da navijaju za Srbiju, a druga koja uzalud objašnjava da su to "samo deca".

Nažalost, to je realnost današnjeg društva, a do pre samo nekoliko godina to je bila ista država, Dejo i Piksi su igrali zajedno i uveseljavali nas malo starije...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (22)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije