NEĆEMO SE ZALETATI: Crnogorski selektor Miodrag Radulovi posle slavlja u Bugarskoj nada se novom podvigu protiv Srbije

Novosti online

26. 03. 2023. u 21:30

FUDBALSKA goznica trese Crnogorce. Posle pobede protiv Bugarske u prvom kolu (1:0), "sokoli" se nadaju da će večeras pred svojim navijačima napravti novi podvig u duelu sa Srbijom.

НЕЋЕМО СЕ ЗАЛЕТАТИ: Црногорски селектор Миодраг Радулови после славља у Бугарској нада се новом подвигу против Србије

Foto: N.Paraušić

- Sigurno je da želimo da pobedimo i tako ćemo igrati. Međutim, nećemo da se zalećemo, pošto za tim nema potrebe. U dobrom smo momentu nakon Bugarske. Podigla je ta utakmica optimizam kod nas, ali i očekivanja navijača. Imamo jasnu strategiju za ovaj duel i najvažnije je bilo da oporavimo igrače, jer je bila velika potrošnja u Razgradu. Očekujem da odigramo u jakom ritmu svih 90 minuta i da ćemo odgovoriti na zahteve - rekao selektor Miodrag Radulović, selektor Crne Gore.

Radulović je lepo pričao o snazi reprezentacije Srbije.

- Veoma cenimo i pojedinačni i timski kvalitet Srbije. Odlično je to posložio Dragan Stojković i sve to je dodatni motiv za nas da pokažemo da imamo potencijal. Da odgovorimo renomiranom rivalu na pravi način. Zadovoljan sam kako smo taktički stajali u Bugarskoj, iako je bilo i loših stvari. Ipak, više je bilo onih dobrih. Srbija je većinu utakmica igrala sa jednim napadačem, ali spremićemo se za svaku opciju.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVO JE KAO DA SMO OSVOJILI PEHAR! Gasperini nakon izbacivanja Liverpula iz Lige Evrope