AU, KAKAV DOČEK ZA SRBE U CRNOJ GORI! "Orlovi" sleteli u Podgoricu, kao da su sleteli u Beograd (VIDEO)

Novosti online

26. 03. 2023. u 16:55

EKSPEDICIJA srpske fudbalske reprezentacije sletela je u Crnu Goru, gde će u ponedeljk 27. marta u Podgorici odigrati drugi meč kvalifikacija za Prvenstvo Evrope.

АУ, КАКАВ ДОЧЕК ЗА СРБЕ У ЦРНОЈ ГОРИ! Орлови слетели у Подгорицу, као да су слетели у Београд (ВИДЕО)

FOTO: FSS

Predviđeno je da Piksijevi "orlovi" u poslepodnevnim satima odrade poslednji trening pred sutrašnji duel, a pre toga biće održana konferencija za medije.

FOTO: FSS

Crna Gora ovaj meč proglasila je utakmicom visokog rizika, duel je podigao mnogo prašine na celom Balkanu. Srpska i crnogorska javnost najavljivali su da bi već po sletanju neprijatne scene mogle da dočekaju srpsku ekspedeiciju, međutim, ništa od predviđanja za sada se nije obistinilo, već sasvim suprotno.

Brojni srpski navijači okupili su se na aerodromu iskoristili su priliku da se fotografišu i uzmu autograme od naših asova, svetskih fudbalskih zvezda koje briljiraju i u svojim klubovima, ali i u reprezentativnom dresu.

Na "meti" fanova najviše su očekivano bili Dušan Tadić, Aleksandar Mitrović i Dušan Vlahović, kojima nije bilo teško da ispoštuju svakog navijača, pa su sa osmehom na licu izlazili svakome u susret.

Pogledajte kako je izgledao doček srpskih reprezentativaca:

Jučerašnji dan u taboru reprezentacije protekao je u iščekivanju informacija iz Španije o zdravstvenom stanju Nemanjinog brata Dragiše Gudelja.

- Bili smo uz Nemanju, teško je sve to podneo, ali najvažnije da je sa Dragišom sve u redu i da je počeo da se oporavlja – rekao je za sajt FSS po sletanju Strahinja Eraković.

BONUS VIDEO: NEPOZNATI AUSTRALIJAN OPEN: Ovo možda niste znali o poznatom turniru

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)