ANČELOTI SELEKTOR "KARIOKA"? "Hajde da verujemo u Boga": Oglasio se predsednik FS Brazila i potvrdio da svim silama žele trenera Reala

Novosti online

26. 03. 2023. u 17:10

TRENER Reala Karlo Ančeloti najozbiljniji je kandidat da na kraju sezone preuzme reprezentaciju Brazila, rekao je predsednik Fudbalskog saveza te zemlje (CBF) Ednaldo Rodrigez, prenosi Rojters.

АНЧЕЛОТИ СЕЛЕКТОР КАРИОКА? Хајде да верујемо у Бога: Огласио се председник ФС Бразила и потврдио да свим силама желе тренера Реала

FOTO: AP/Tanjug

Brazil je od decembra prošle godine bez selektora, pošto je Tite dobio otkaz posle eliminacije "karioka" u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Kataru. Brazil je na jučerašnjem prijateljskom meču sa Marokom vodio selektor U20 reprezentacije Ramon Menezes.

Rodrigez je priznao da je Italijan njegov glavni favorit da bude novi selektor Brazila.

- Ančeloti je jednoglasno poštovan među igračima. Ne samo Ronaldo Nazario ili Vinisijus, već i svi oni koji su igrali za njega - rekao je Rodrigez.

FOTO: AP/Tanjug

Ančeloti (63) ima ugovor sa Realom do 30. juna 2024. godine.

- Zaista se divim načinu na koji radi i koliko je konstantan u radu. Ne trebaju mu predstavljanja. On je zaista vrhunski trener koji ima mnogo dostignuća i nadamo se da može imati još više - izjavio je predsednik CBF.

Brazilski fudbaleri kao što su Vinisijus, Ederson, Rodrigo i Kazemiro imaju visoko mišljenje o Italijanu.

- Ančeloti nije samo favorit igrača, već izgleda i navijača. Gde god da odem u Brazilu, na svakom stadionu, on je prvo ime za koje me navijači pitaju. O njemu govore na veoma ljubazan način, zbog svega što je uradio u svojoj karijeri. Hajde da verujemo u Boga, sačekajmo odgovarajuće vreme i videćemo da li ćemo to moći da ostvarimo - zaključio je Rodrigez.

BONUS VIDEO: NEPOZNATI AUSTRALIJAN OPEN: Ovo možda niste znali o poznatom turniru

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna