HRVATSKA TRAGEDIJA U SPLITU: Vels šokirao vicešampiona sveta u poslednjim sekundama (VIDEO)

Novosti online

26. 03. 2023. u 01:47

REPREZENTATIVCI Hrvatske loše su startovali kvalifikacije za EURO 2024 i remizirali su sa Velsom kome šanse gotovo da nisu davane, posebno što Garet Bejl više nije deo "zmajeva". Vicešampion sveta iz 2018, a bronzani u Kataru 2022. tragično je ispustio tri boda praktično u poslednjim sekundama meča, a konačan rezultat bio je 1:1.

ХРВАТСКА ТРАГЕДИЈА У СПЛИТУ: Велс шокирао вицешампиона света у последњим секундама (ВИДЕО)

FOTO: AP/Tanjug

Hrvatska je na prepunom "Poljudu" ugostila Vels i na kraju osvojila samo bod. Iako su "vatreni" vodili dobar deo meča, strepili su do kraja, a u nadoknadi su primili pogodak.

Istina, bili su domaći mnogo bolji na terenu, ali nisu uspeli da na vreme "završe" Velšane, iako su imali nekoliko zicera, a najbolju šansu u nastavku promašio je veznjak Mateo Kovačić kada je s nekoliko metara potpuno sam gađao preko gola Velšana.

Inače, vodeći gol dao je Andrej Kramarić, koji je sve sjajno odradio i lepim udarcem u 28. minutu matirao Vorda. I kada se činilo da će Hrvatska slaviti, gužva u šesnaestercu, a na kraju rezervista Brodhed donosi slavlje gostima.

U grupi D ranije je Turska, nakon preokreta, sa 2:1, pobedila u Jerevanu Armeniju, dok je ekipa Letonije ovo kolo bila slobodna jer se radi o grupi sa pet reprezentacija.

Španija je u Malagi ugostila Norvešku i na kraju slavila sa 3:0. Rezultat konačni je visok i govori o dominaciji Španaca, no oni koji su gledali utakmicu znaju da je Norveška zaslužila mnogo više od ovoga, pa možda čak i remi.

BONUS VIDEO: 16 GODINA BRAKA I TROJE DECE: Ona je žena Nemanje Vidića – odrekla se fudbalerove imovine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BEZ PROMENA: Julijan Nagelsman ostaje selektor Nemačke do kraja Svetskog prvenstva 2026.