POSLEDNJA OPOMENA ZVEZDI: UEFA neće imati milosti ako se ponovi ovo

Novosti online

23. 03. 2023. u 13:25

Evropska kuća fudbala izrekla je poslednju opomenu fudbalskom klubu Crvena zvezda. Iako je opomena izrečena u decembru, tek sada je dostavljena medijima od strane Evropske kuće fudbala.

ПОСЛЕДЊА ОПОМЕНА ЗВЕЗДИ: УЕФА неће имати милости ако се понови ово

FOTO: M. Vukadinović

Zbog ispada navijača na meču protiv Trabzona u Ligi Evrope na stadionu "Rajko Mitić", UEFA je izrekla uslovnu kaznu Zvezdi sa delimičnim zatvaranjem stadiona koje se odnosi na severnu tribinu. Ukoliko u naredne dve godine pristalice crveno-belih naprave bilo kakav incident aktiviraće se kazna i biće bez podrške najtvrdokornijeg dela navijača na jednom meču u evropskom takmičenju.

Kako će izabranici Miloša Milojevića izvesno da odbrane titulu šampiona države, samim tim izbore mesto u Ligi šampiona, postoji opasnost da bi kazna mogla da se se desi u elitnom takmičenju. Naravno, pod uslovom da se ponove ispadi...


Takođe, prvak Srbije moraće da plati još 55.000 finansijske globe, odnosno 35.000 zbog ubacivanja tvrdih predmeta u teren i korišćenja pirotehničkih sredstava, kao i 20.000 zbog blokiranja stepenica.

Meč sa turskim šampionom Zvezda je odigrala 27. oktobra prošle godine, ali je tek sada stigla na naplatu kazna. Uostalom, kao i za veliku većinu klubova širom Evrope.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili