SLUČAJNO OTKRIO: Za koga navija Lazar Samardžić? Zvezdu ili Partizan? (FOTO)

Novosti online

21. 03. 2023. u 22:12

VEZISTA Udinezea Lazar Samardžić nova je uzdanica u timu Dragana Stojkovića, a posle prvog treninga poslao je poruku preko Instagram profila, a ujedno je otkrio i za koji klub iz Srbije navija.

СЛУЧАЈНО ОТКРИО: За кога навија Лазар Самарџић? Звезду или Партизан? (ФОТО)

EPA

Samardžić, koji važi za jednog od najtalentovanijih fudbalera Evrope, objasnio je da je odluku doneo u razgovoru sa porodicom, prijateljima, ali i posle reazgovora sa selektorom Stojkovićem.

Objavio je i dve fotografije. Na jednoj je u sobi sa dresom kapitena Srbije Dušana Tadića, dok na drugoj nosi dres Srbije sa brojem 10.

Navijačima Crvene zvezde i Partizana posebnu pažnju privukla je upravo njegova dečija soba.

Na policama su brojni suveniri, kao i zastavice klubova, a ističe se zastavica Crvene zvezde, što ukazuje na to, koji od klubova je bliži novi reprezentativac Orlova.

BONUS VIDEO: "ORLOVI" KRENULI U MISIJU NA EP 2024: Piksi poveo Srbiju ka Nemačkoj 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)