SRBIN ALTERNATIVA ZA HALANDA I MBAPEA: Španci tvrde, Real Madrid pregovara sa reprezentivcem "orlova"

Z. Ćorović

21. 03. 2023. u 17:52 >> 17:54

DOK ne dođu Haland ili Mbape, dobar je i naš Duci. Prema pisanju uglednog španskog sportskog lista "As", madridski Real je zainteresovan da na kraju sezone angažuje Dušana Vlahovića (23), napadača Juventusa i srpske reprezentacije.

СРБИН АЛТЕРНАТИВА ЗА ХАЛАНДА И МБАПЕА: Шпанци тврде, Реал Мадрид преговара са репрезентивцем орлова

FOTO: Tanjug/AP

- Čelnici Reala žele da angažuju Erlinga Halanda ili Kilijana Mbapea, ali dok ne dođe do realizacije transfera dvojice napadača u Madrid, njihova alternativa je Vlahović. Mbape i Haland su velike želje Reala, ali su ova dvojica igrača verovatno nedostupna za narednu sezonu. Lakše je angažovati Vlahovića, a njegova konkurencija bi mogao da bude Hari Kejn - navodi "As".

Ovaj list, koji uglavnom među prvima saznaje šta se dešava u "kraljevskom" klubu, podseća da je Real već bio zainteresovan za Vlahovića, kao i da je srpski fudbaler u zimskom prelaznom roku bio na korak od prelaska u Mančester junajted.

- Pregovori između Juventusa i Mančester junajteda su prekinuti uoči realizacije transfera i to na insistiranje menadžera srpskog igrača. Nije poznato da li je glavni razlog za to ponuda Reala. Srbin je kompatibilniji s Benzemom nego što bi to bio Kejn. Benzema i Kejn bi jedan drugom bili smetnja. Ako Kejn dođe u Real onda bi Benzema na kraju sezone morao da napusti Madrid. To ne bi bio slučaj s Vlahovićem, jer bi Francuz i Srbin naredne sezone mogli zajedno da predvode napad Reala - zaključuje As.

Vlahović je u januaru prošle godine stigao u Juventus za 80 miliona evra i ima ugovor sa torinskim klubom do juna 2026. godine. Na 49 utakmica u dresu torinskog velikana postigao je 20 golova uz šest asistencija.

BONUS VIDEO: "ORLOVI" KRENULI U MISIJU NA EP 2024: Piksi poveo Srbiju ka Nemačkoj

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024