"ORLIĆI" SE OKUPILI: Selektor mlade reprezentacije Goran Stevanović optimista

N. I.

21. 03. 2023. u 11:11

U BEOGRADU se okupila se mlada reprezentacija Srbije u Beogradu pred dve martovske provere u sklopu priprema za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2025, koje startuju u septembru. „Orlićima“ predstoji naporan rad, pošto ih već u petak, 24. marta u 18 časova (Stadion TSC, Bačka Topola) očekuje prijateljski susret sa selekcijom Italije. Dva dana kasnije sledi put u Španiju, a potom će izabranici selektora Gorana Stevanovića imati i drugu proveru 28. marta od 14 časova u Marbelji protiv selekcije SAD.

ОРЛИЋИ СЕ ОКУПИЛИ: Селектор младе репрезентације Горан Стевановић оптимиста

FOTO: FSS

Selektor Goran Stevanović ne krije zadovoljstvo povodom nastavka rada i priprema za kvalifikacije, pred dve ozbiljne provere u martu.

- Posle mnogo pauza, jedva čekam da krenu treninzi i utakmice. Čekaju nas dve ozbiljne provere, što je uvek dobro, s obzirom da slabije utakmice često umeju da ostave pogrešan utisak. Dve jake provere protiv Italije i SAD pokazaće nam gde smo. Radi se o moćnim generacijama koje su dugo pripremane. Ambijent je jako pozitivan, momke poznajem jako dobro, tu smo već preko godinu dana - kaže Stevanović.

Pripreme su uveliko počele, a ostalo je još dovoljno vremena do starta kvalifikacija.

- U ovih godinu dana dosta dobrih stvari se dogodilo, nekolicina igrača je imala iskustvo u A selekciji. Mislim da imamo dosta potencijala, radimo na tome, imamo već neku jasnu sliku, iako je ostalo još 6 meseci do početka kvalifikacija. Znamo grupu i znamo da neće biti lako, spremni smo. Važno je da razmišljamo o sebi i vidimo koliko stvarno možemo. Želim da ojačamo mentalno i uđemo sa dosta samopouzdanja - dodaje Stevanović.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)