ALEKSANDAR MITROVIĆ DEMONIZOVAN! Englezi sramno napali Srbina: Stvari su nakon crvenog kartona otišle predaleko

Novosti online

21. 03. 2023. u 07:57

ALEKSANDAR MITROVIĆ od trenutka kada je zaradio crveni karton u meču četvrtfinala FA Kupa između Mančester junajteda i Fulama, trpi pravu torturu u engleskoj javnosti. Činjenica da je srpski as u naletu strasti odgurnuo glavnog arbitra Krisa Kavanaga dovela je do toga da u kolevci fudbala gorostasni Smederevac bude potpuno demonizovan.

АЛЕКСАНДАР МИТРОВИЋ ДЕМОНИЗОВАН! Енглези срамно напали Србина: Ствари су након црвеног картона отишле предалеко

FOTO: AP/Tanjug

Podsetimo, Mančester junajted je u utakmici četvrtfinala FA Kupa na svom "Old trafordu" uspeo da pobedi Fulam sa 3:1 i plasira se u polufinale najstarijeg kup takmičenja sveta.

Tokom meča, nakon što je saigrač srpskog asa Vilijan dobio crveni karton, Mitrović je krenuo da protestuje, a i "vrapci na grani" na Ostrvu znaju da je Mitrović potom odgurnuo glavnog sudiju. Kris Kavanag je bez mnogo razmišljanja pokazao i njemu direktan crveni karton i put ka svlačionici, a ostalo je istorija.

Nakon ovog incidenta zaista je neverovatno koliko se ljudi iz sveta fudbala oglasilo i kritikovalo napadača Srbije.

A najoštriji od svih bio je gospodin Oliver Holt koji je napisao sraman tekstu u čuvenom britanskom "Dejli mejlu", stvari su prosto otišle predaleko.

Holtov naslov teksta glasi: Moderno je poludeti u fudbalu, ali Mitrović i Silva su razbili mit. Ljutnja nije dobra, zato su izgledali kao mali, iracionalni i idiotski ljudi. Muškarci su koje treba žaliti, a ne diviti im se".

U samom tekstu je bio još žešći i brutalniji.

- Možda bi trebalo da budemo zahvalni Silvi i Mitroviću za ponašanje usled poraza od Junajteda. Možda bi trebalo da im zahvalimo na načinu ponašanja kojim su se pokazali kao veoma jadni i glupi. Možda bi trebalo da im budemo zahvalni zbog toga što su svoj klub koštali šanse prolaska u polufinale FA kupa - piše Holt.

FOTO: AP/Tanjug

Takođe ističe da bi Mitrović trebalo da odluči da li želi da bude profesionalni fudbaler ili mala bitanga.

- Silva i Mitrović razbili su mit o ljutnji. Ljutnja nije dobra. Obojica su s pravom dobili pohvale za svoj rad u dosadašnjoj sjajnoj sezoni Fulama. Sada su izgledali kao mali, iracionalni, idiotski ljudi. Treba ih žaliti, a ne diviti im se. Možda im dugujemo zbog toga što su svoju ružnu stranu pokazali na televiziji pred decom i odraslima.

- Možda treba da im zahvalimo što su nas podsetili da bes u profesionalnom fudbalu pojačava epidemiju fizičkog i psihičkog zlostavljanja sudija u ovoj zemlji, što je jedan od najvećih problema modernog fudbala - napisao je Holt.

FOTO: AP/Tanjug

Engleski novinar poziva čelnike lige da Mitrovića suspenduje do kraja sezone.

- Ako se to dogodi, neka bude srećan što je kazna tako blaga. Njegovo ponašanje dovodi do fizičkog napada na sudiju. To je ponašanje zbog kojeg deca misle da je u redu pretiti službenom licu - zaključio je Holt.

BONUS VIDEO: Džajić i Pižon ulaze na Skupštinu sa Zečevićem

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GRCI, BIVŠA BRAĆO, OVO VAM NEĆEMO OPROSTITI: Nemanja Matić, besan zbog Kosova, poslao brutalnu poruku lažnim prijateljima