ŽIVOT MU SE PRETVORIO U "PAKAO" ZBOG NAPADA NA SRBINA: Huligan koji je želeo da se fizički obračuna sa Dmitrovićem dobio surovu kaznu

Novosti online

20. 03. 2023. u 22:31 >> 22:27

SVETSKU javnost nedavno je zgrozio događaj sa utakmice Lige Evrope između Sevilje i PSV-a kada je jedan navijač holandskog tima napao doskorašnjeg reprezentativca naše zemlje - Marka Dmitrovića. Srpski golman prvo ga je savladao, a ovaj huligan je brzo procesuiran i njegov život od tog trenutka krenuo je strmoglavo da se urušava.

ЖИВОТ МУ СЕ ПРЕТВОРИО У ПАКАО ЗБОГ НАПАДА НА СРБИНА: Хулиган који је желео да се физички обрачуна са Дмитровићем добио сурову казну

Foto: Tanjug

Naime, nakon velikog incidenta mladi prestupnik je nedugo zatim i izveden pred sud koji mu je izrekao kaznu od tri meseca zatvora, od toga mesec dana uslovno.

Na sve to kazna je uključivala i zabranu odlaska na stadion njegovog voljenog kluba u Ajndhovenu, u trajanju od dve godine.

Ipak, fudbalski klub PSV je odlučio da tu neće biti kraja i da će izreći još drakonskiju kaznu svom navijču.

Osim što će određeni period provesti iza rešetaka, ovaj huligan neće moći da prisustvuje mečevima PSV-a i to verovali ili ne u narednih 40 godina, saopštio je holandski klub. 

Takođe, ovaj huligan je ostao bez posla zbog ispada, a ni njegovi saborci iz grupe ne žele ga više u svojim "ultras redovima". Jednostavno život mu se od tog trenutka promenio iz korena, a ovaj ishitreni potez će ga koštati mnogo.

Podsetimo, Sevilja je prošla dalje sa ukupnih 3:2, a nekoliko dana nakon meča, grupa navijača PSV-a je došla u Sevilju kako bi se izvinilia Dmitroviću i uručila mu cveće. 

BONUS VIDEO: "ORLOVI" KRENULI U MISIJU NA EP 2024: Piksi poveo Srbiju ka Nemačkoj

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju