TSC PRESTIGAO PARTIZAN, ŽARKO LAZETIĆ SE NE ZANOSI: "Niti gledam tabelu niti me zanima"

Novosti online

20. 03. 2023. u 22:00

TRENER fudbalera TSC-a Žarko Lazetić izjavio je danas da ga ne zanima trenutni plasman na tabeli i da ekipa ne bi smela da se zanosi.

ТСЦ ПРЕСТИГАО ПАРТИЗАН, ЖАРКО ЛАЗЕТИЋ СЕ НЕ ЗАНОСИ: Нити гледам табелу нити ме занима

FOTO: M. Vukadinović

Nakon pobede TSC-a nad Spartakom i poraza Partizana od Radnika u Beogradu, tim iz Bačke Topole je izbio na drugo mesto na tabeli Superlige Srbije.

- Prezadovoljan sam jer je ispalo rutinski, i to je dokaz da smo kao tim porasli i da napredujemo, a to mi je najvažnije. Kada smo imali sličnu situaciju u prošlosti, takozvane unapred dobijene utakmice, imali smo mnogo problema sa ovakvim ekipama. Sada smo dominirali, dozvolili protivniku tri šuta ka našem golu, napravili mnogo šansi i držali sve pod kontrolom - rekao je Lazetić.

- Da li sam zadovoljan što smo drugi? Da je 37. kolo završeno - bio bih. Ovako niti gledam tabelu, niti me zanima, niti se zanosimo. Od prvog kola imamo iste ciljeve, da izborimo Evropu, da napredujemo i da idemo na pobedu svaku utakmicu. Činjenica je da smo na dobrom putu i da nas ništa neće pomeriti iz koloseka, od stvari na koje možemo da utičemo, a to je dobar trening, igra na pobedu i gol više u svakoj utakmici - izjavio je Lazetić za Mocartsport.

BONUS VIDEO: "ORLOVI" KRENULI U MISIJU NA EP 2024: Piksi poveo Srbiju ka Nemačkoj

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GRCI, BIVŠA BRAĆO, OVO VAM NEĆEMO OPROSTITI: Nemanja Matić, besan zbog Kosova, poslao brutalnu poruku lažnim prijateljima