"DELIJE" PONOVO "ZAPALILE" ITALIJU: Apenini nakon derbija Lacio - Roma bruje o najvatrenijim pristalicama Crvene zvezde! (VIDEO)

Novosti online

20. 03. 2023. u 17:56

ČUVENI DERBI DELA KAPITALE doneo je samo jedan gol, ali pre svega pregršt strasti. Lacio je bio nominalni domaćin protiv Rome u rimskom derbiju koji se odigrao u okviru 27. kola Serije A, a nebesko-plavi su slavili minimalnu pobedu rezultatom 1:0. Ljubiteljima fudbala u našoj zemlji ovaj duel će biti zanimljiv iz još jednog razloga, a to je da Apenini dan nakon ovog susreta bruje o pristalicama Crvene zvezde, iako one nisu bile ni prisutne sinoć na stadionu u prestonici Italije.

ДЕЛИЈЕ ПОНОВО ЗАПАЛИЛЕ ИТАЛИЈУ: Апенини након дербија Лацио - Рома брује о најватренијим присталицама Црвене звезде!  (ВИДЕО)

Foto: Tanjug / AP

Uoči samog meča viđeni su incidenti ispred stadiona, kao već redovna uvertira u okršaje ova dva italijanska giganta koja gaje enormnu međusobnu mržnju.

FOTO: AP/Tanjug

FOTO: AP/Tanjug

FOTO: AP/Tanjug

A, zanimljivo, juče je u navijačkom koloritu na legendarnom "Olimpiku" viđena i koreografija posvećena najvatrenijim pristalicama Crvene zvezde - "delijama".

Sve se odnosi na događaje od 5. februara 2023. godine. Podsetimo, kako je tada objavila "Gazeta delo sport", pristalice Crvene zvezde su usred Rima napale glavnu navijačku grupu Rome, "Fedajn" i, iako malobrojnije, u toj zasedi uspeli da im otmu transparente.

"Gazeta" je objavila i snimak, koji sledi nešto niže, a objašnjenje uz taj snimak glasilo je ovako:

- Neverovatno je šta se desilo (u subotu uveče) posle utakmice Roma - Empoli, ispred Olimpijskog stadiona. Grupa od oko 30-40 navijača Zvezde, nazvanih "delije", koji su u bratskim odnosima sa navijačima Napolija, napravilo je zasedu za 50-60 Rominih ultrasa iz grupe Fedajn, kojima su oteli zastavu i druge stvari. Pogledajte snimak koji pokazuje kako beogradski navijači napuštaju lice mesta, a "Romanisti" se udružuju i kreću za svojim neprijateljima kako bi preoteli plen - piše "Gazeta delo sport".

A evo i pomenutog snimka:

Sada su navijači Lacija iskoristili priliku da se podsmehnu fanovima gradskog rivala. Napravili su koreografiju koja je zatresla Apenine Italija.

 

Prikazana su četiri navijača Crvene zvezde koja se kriju u grmlju, a zatim trče ka tribini Rome.

Da bi ste videli video materijal kliknite na opciju view.

TABELA SERIJE A

BONUS VIDEO: Džajić i Pižon ulaze na Skupštinu sa Zečevićem

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GRCI, BIVŠA BRAĆO, OVO VAM NEĆEMO OPROSTITI: Nemanja Matić, besan zbog Kosova, poslao brutalnu poruku lažnim prijateljima