NOVO PRIZNANJE NAŠOJ DAMI MEĐU SUDIJAMA: Jelena Cvetković na "Alijanc areni"

N. I.

20. 03. 2023. u 21:00

PRVI put od uvođenja VAR tehnologije na UEFA takmičenjima sudija iz Srbije će se naći u VAR sobi, u ulozi asistenta, na utakmici Lige šampiona, i to Jelena Cvetković na utakmici 1/4 Lige šampiona za žene Bajern – Arsenal, koja se igra 21.03.2023. u 18:45 u Minhenu na stadionu "Alijanc arena".

НОВО ПРИЗНАЊЕ НАШОЈ ДАМИ МЕЂУ СУДИЈАМА: Јелена Цветковић на Алијанц арени

FOTO: FSS

Glavni arbitar biće Ivana Projkovska iz Severne Makedonije, a pomoćnici će joj biti zemljakinja Vjolca Izeri, kao i Poljakinja Paulina Baranovska. Četvrti sudija je Monika Malarčuk takođe iz Poljske.

Glavni VAR arbitar će biti   Bartoš Frankovski iz Poljske, njen asistent će biti naša Jelena Cvetković, posmatrač suđenja će biti Dagmar Damkova iz Češke, a dleegat Šila Đenaro iz Italije.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DULJAJ O DERBIJU U KOME NEĆE BITI AKTER: Ko ima moj broj molim ga da me ne zove tokom utakmice, igrači će znati šta treba da rade