ČEFERIN POD PRITISKOM: Belorusija je "kost u grlu", a biće domaćin u Novom Sadu

Novosti online

15. 03. 2023. u 20:50

VIŠE od sto poslanika u Evropskom parlamentu pozvalo je pismom predsednika UEFA Aleksandera Čeferina da iz predstojećih kvalifikacija za Prvenstvo Evrope 2024. godine izbaci Bjelorusiju.

ЧЕФЕРИН ПОД ПРИТИСКОМ: Белорусија је кост у грлу, а биће домаћин у Новом Саду

FOTO: FSS

Rusija je prethodno izbačena iz svih fudbačlskih takmičenja svoje vojne operacije u Ukrajini ali na takav način UEFA nije reagovala i prema Bjelorusiji. Ta reprezentacija će se naći u grupi "I" sa Švajcarskom, Izraelom, Rumunijom, takozvanim Kosovom i Andorom.

Prvu utakmicu Belorusi igraju 25. marta, a još od ranije, prema odluci UEFA oni moraju svoje mečeve da igraju na neutralnom terenu i bez prisustva publike. Kao i pred kraj prošlog ciklusa kvalifikacija za SP u Kataru, oni će svoje mečeve kao domaća selekcija igrati u Novom Sadu, pa će tako 25. marta dočekati Švajcarsku na stadionu "Karađorđe".

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!