SRPSKI ŠOU U TORINU: Dejan Stanković u delirijumu! Ime Filip je ove noći "na usnama" Italije

Novosti online

12. 03. 2023. u 21:29

TORINSKI JUVENTUS dočekao je danas na svom terenu Sampdoriju Dejana Stankovića u okviru italijanske Serije A. Već na samom startu jedan od mnogobrojnih Srba na današnjem okršaju imao je uticaj prilikom postizanja gola. Bio je to Filip Kostić koji je asistirao za vođstvo Juvea, a potom je još jedan Filip bio taj koji je pokazao svoje majstorstvo.

СРПСКИ ШОУ У ТОРИНУ: Дејан Станковић у делиријуму! Име Филип је ове ноћи на уснама Италије

Foto: EPA-EFE/STRINGER

Nakon početnih 2:0 za staru damu Sampdorija je uzvratila udarac i smanjila na 2:1, a potom je usledio novi šok u Torinu.

Srpski reprezentativac Filip Đuričić bio je taj koji je zatresao mrežu italijanskog giganta crno-belih boja.

Vezista koji nosi orlovsko ruho je sjajno natrčao na loptu iz drugog plana i prelepim udarcem smestio loptu u sam ugao gola Juventusa.

Dejan Stanković u potpunom delirijumu proslavio je čudesan povratak svojih momaka, a nema dileme da je danas ime Filip bilo na usnama velikog dela ljubitelja fudbala na "čizmi".

ASISTENCIJA FILIPA KOSTIĆA

SRPSKI KRALj ASISTENCIJA HARA "ČIZMOM"! Filip Kostić pokvario veče Dejanu Stankoviću: Ovako je Juventus načeo mrežu Sampdorije (VIDEO)

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju