ISTORIJSKA BLAMAŽA! Liverpul uništio Mančester junajted, malo falilo i za 10:0! Salah i Gakpo raspršili šampionske snove najvećeg rivala

Novosti online

05. 03. 2023. u 19:18

FUDBALERI Liverpula prosto su pregazili danas velikog rivala, Mančester junajted, a konačnih 7:0, čak ni ne oslikavaju to koliko je samo danas tim sa "Enfilda" bio dominantniji.

ИСТОРИЈСКА БЛАМАЖА! Ливерпул уништио Манчестер јунајтед, мало фалило и за 10:0! Салах и Гакпо распршили шампионске снове највећег ривала

FOTO: AP/Tanjug

Već od prvih minuta moglo se nazreti ono što je usledilo. Klopova četa potpuno je držala konce igre u svojim nogama, stvarala šanse, a nagrada za dobru igru došla je u finišu prvog poluvremena.

Tada je Kodi Gakpo u trku primio loptu, predriblao čuvara i fenomenalno finiširao akciju na asistenciju Endija Robertsona.

Liverpul je nastavio da melje rivala i u nastavku, a na 2:0 povisio je često osporavani Darvin Nunjez.

Ten Hagovi igrači, koji su već bili inferiorni u svim segmentima igre potpuno su pali nakon tog gola, a krenula je kanonada Liverpula.

Samo tri minuta nakon tog 47. u kom je Urugvajac tresao mrežu, drugi gol postiže Kodi Gakpo na asistenciju Moa Salaha.

Egipćanin potom postiže i gol u 66. minutu za potpuni delirijum na "Enfildu" i najavljuje istorijsku blamažu ljutog rivala.

U 75. mintu već je pukla "petarda", a Darvin Nunjez se po drugi put upisuje na semafor. Tri minuta kasnije u velikom ostrvskom derbiju debitovao je Stefan Bajčetić, koji je ušao u igru umesto iskusnog Džordana Hendersona, a osam minuta kasnije novi gol.

Strelac ponovo Mohamed Salah, i to prilično spretno (VIDEO), a Egipćanin je zbog skidanja dresa dobio i žuti karton, a u 88. mintu Salah ponovo asistent, strelac Roberto Firmino (VIDEO) za potpuni potom Junajteda u "gradu Bitlsa".

Liverpul je ovom pobedom došao do pete pozicije Premijer lige sa 42 boda, dok Junajted nakon ovog meča ostaje na trećem mestu, sa velikih 14 bodova manje od vodećeg Arsenala. Reklo bi se da je veliki rival i potpuno raspršio snove "crvenih đavola" o tituli.

Tabela Premijer lige

Bonus video: VELIKA FRKA NA MARAKANI: Ružne scene obeležile kraj 169. "večitog derbija"

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)