ŠAKIRA ĆE GA ZAUVEK PROGONITI: Pike i njegova nova izabranica izbačeni iz restorana! Slavni fudbaler javno ponižen zbog prevare (VIDEO)

Novosti online

21. 02. 2023. u 17:08

INTERNETOM kruži snimak jednog od najvećih poniženja koje je Đerar Pike ikada doživeo. U njegovom društvu je bila i nova uzabranica, Klara Čija, koja se očigledno osećala neugodno i bila je jako ljuta zbog javne blamaže kojoj je bila izložena.

ШАКИРА ЋЕ ГА ЗАУВЕК ПРОГОНИТИ: Пике и његова нова изабраница избачени из ресторана! Славни фудбалер јавно понижен због преваре (ВИДЕО)

FOTO: EPA

Naime, nekadašnji fudbaler Barselone je organizovao romantično veče u jednom luksuznom restoranu, ali tada mu ni njegova slava, kao ni silni novac kojim raspolaže nisu pomogli.

Naime, bivši fudbaler i njegova devojka izbačeni su iz japanskog restorana jer je, prema korisnicima interneta, vlasnik veliki Šakirin obožavatelj.

Moglo se to zaključiti po izrazu Klarinog lica nakon što su njih dvoje pokušali da uđu u prostorije restorana, ali niko nije želeo da im otvori vrata. Izgleda da će Španca veza sa Šakirom progoniti dok je živ i da mu neće biti lako da zakopa prošlost.

Inače, novi ljubavni par je tek pre nekoliko nedelja počeo da javno pokazuje svoje emocije, pa je Klara redovna Pikeova pratilja na raznim događajima.

Nedavno su njih dvoje bili i na utakmici Andore i Badalone i iz svečane lože su pratili meč.

BONUS VIDEO: "JOŠ NISMO SKINULI GAĆE" Gordan Petrić poslao zagonetnu poruku

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)