BIVŠI AUSTRIJSKI REPREZENTATIVAC UBIJEN U BEČU NASRED ULICE: Na mestu zločina se sukobile porodice preminulih

Novosti online

08. 02. 2023. u 18:54 >> 19:00

NEKADAŠNjI reprezentativac Austrije Volkan Kahraman ubijen je na ulicama Beča posle svađe u jednom kafe-baru. Njegov ubica kasnije je sebi oduzeo život.

БИВШИ АУСТРИЈСКИ РЕПРЕЗЕНТАТИВАЦ УБИЈЕН У БЕЧУ НАСРЕД УЛИЦЕ: На месту злочина се сукобиле породице преминулих

Foto: Arhiva Novosti

Austrijski mediji spekulišu da je razlog ove tragedije ljubomora. Dodaju da su se na mestu nesreće okupili članovi porodica obojice preminulih i da je došlo do sukoba među njima.

- Istraga je do sada utvrdila da su ove osobe bili u prijateljkom odnosu - rekao je portparol bečke policije i dodao da nije bila ugrožena opšta bezbednost.

Kahraman je igrao za juniorski tim Austrije iz Beča i bio je smatran za najvećeg austrijskog talenta. Sa samo 15 godina prešao u je u holandski Fajnord. Kasnije je igrao i u Turskoj, a karijeru je završio u Austriji.

Za nacionalni tim odigrao je tri utakmice tokom jeseni 2002.

Kasnije se posvetio trenerskom poslu, a poslednji angažman je imao u niželigašu Ostbanu.

- Izgubio sam dobrog prijatelja, brata i učitelja. provodili smo sedam dana svaki dan na terenu i van njega, znali smo se godinama - rekao je Ramazan Karač, sportski direktor navedenog kluba i prijatelj stradalog Kahramana.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)