RADNIČKI NAŠAO NOVOG BONUS IGRAČA? Štulića menja nekadašnji fudbaler Partizana

Novosti online

07. 02. 2023. u 20:35

DOLASKOM Nikole Štulića iz Partizana, Radnički je dobio bonus igrača na duge staze. Ipak, nakon njegove prodaje, uprava kluba sa Čaira je morala je da reaguje, a ponovo je izbor pao na nekadašnjeg đaka kluba iz Humske.

РАДНИЧКИ НАШАО НОВОГ БОНУС ИГРАЧА? Штулића мења некадашњи фудбалер Партизана

FOTO: M. Vukadinović

Kako prenosi "Mocart sport", Nenad Lalatović mogao bi da oživi karijeru još jednog bivšeg partizanovca. Kako portal navodi dogovorena je saradnja niškogk luba i Lazara Pavlovića, koji bi trebalo da potpiše ugovor na dve godine.

Pavlović, (rođen 2. novembra 2001. godine) stiže kao bonus igrač, što je deficit ove zime na Čairu. Posebno nakon odlaska Nikole Štulića iz Niša.

Podsetimo, nekadašnji ofanzivac crno-belih je pojačao Ael iz Limasola u avgustu 2022. godine, a tamo se nije naigrao. U Kupu Kipra upisao je jedan nastup.

Inače, na meču protiv Mladosti iz Lučana, Dragan Rosić ostao je na klupi, a mrežu Nišlija čuvao je mladi Dimitrije Stevanović, kako bi Radnički ispunio obavezu bonus igrača.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GRCI, BIVŠA BRAĆO, OVO VAM NEĆEMO OPROSTITI: Nemanja Matić besan zbog Kosova poslao brutalnu poruku lažnim prijateljima