NAPREDAK BEZ PARDONA ZA RASISTE: Oštra kazna čeka izgrednika koji je vređao fudbalere Partizana

Novosti online

06. 02. 2023. u 19:37

FUDBALERI Partizana pobedili su Napredak sa 0:1, a sam duel obeležio je veliki skandal navijača kruševačkog tima.

НАПРЕДАК БЕЗ ПАРДОНА ЗА РАСИСТЕ: Оштра казна чека изгредника који је вређао фудбалере Партизана

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Nekoliko pristalica domaćeg tima vređalo je strance iz gostujućeg sastava (Fusenija Dijabatea, Rikarda Gomeša i Patrika Andradea), upućivajući im majmunske krike i povike.

Pored osude javnosti, koja obavezno prati ovakve događaje, ovaj put, cela priča imaće epilog.

Stroga sankcija sada se zahteva i za Napredak, koji i sam kaže da će sprovesti istragu i planira da doživotno zabrani izgrednicima ulazak na tribine stadiona u Kruševcu.

- Fudbalski klub Napredak najoštrije osuđuje rasističke uvrede upućene fudbalerima. Ograđujemo se od sramnog ponašanja nekolicine nazovi navijača i učinićemo sve da ih identifikujemo i trajno im zabranimo ulaz na stadion. Nažalost, ovakvi izolovani incidenti se dešavaju na svim svetskim stadionima, a mi ćemo kao klub pod hitno preduzeti sve mere da ovu pojavu sasečemo u korenu - poručuju iz Kruševca.

KRUŠEVAC VEĆ POZNAT POD RASISTIČKIM ISPADIMA 

Ovo nije prvi put da se ovako nešto dešava u Kruševcu, pošto su pre 11 godina navijači iz ovog grada vređali i Denija Rouza, fudbalera engleske reprezentacije koja je tad nastupala u Srbiji. 

КРУШЕВАЦ ВЕЋ ПОЗНАТ ПОД РАСИСТИЧКИМ ИСПАДИМА Ово није први пут да се овако нешто дешава у Крушевцу, пошто су пре 11 година навијачи из овог града вређали и Денија Роуза, фудбалера енглеске репрезентације која је тад наступала у Србији. Сада се чека и реакција из Фудбалског савеза Србије, након срамног понашања домаћих навијача на мечу Напредак - Партизан.

Sada se čeka i reakcija iz Fudbalskog saveza Srbije, nakon sramnog ponašanja domaćih navijača na meču Napredak - Partizan.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024