VAPAJ SVETSKOG ŠAMPIONA IZ BEOGRADA: Oko 40 turskih rvača pod ruševinama: "Bog neka se smiluje!" (FOTO)

Novosti online

06. 02. 2023. u 17:05

SVETSKI prvak iz Beograda 2022 i nekadašnji olimpijski šampion u rvanju Taha Akgul pozvao je u pomoć da se pronađu i, ako su živi, spasu, rvači koji su završili pod ruševinama u Kahramanmarašu.

ВАПАЈ СВЕТСКОГ ШАМПИОНА ИЗ БЕОГРАДА: Око 40 турских рвача под рушевинама: Бог нека се смилује! (ФОТО)

FOTO: EPA

To je najnovija stravična vest o sportistima koji se nalaze među hiljadama stradalih u seriji razornih zemljotresa koji su zahvatili jugoistočnu Anadoliju u Turskoj i severozapadne delove Sirije.

- Zgrada u kojoj je odselo 30-40 naših rvača u rvačkom klubu u Kahramanmarašu takođe je srušena...  Naši sportisti su pod kontrolom. Čekamo hitnu pomoć. Alah da nam se smiluje - napisao je na Instagramu Taha Akgul.

FOTO: EPA

Kahramanmaraš je grad od oko 300 hiljada stanovnika a nalazi se na samo 20 kilometara severno od epicentra prvog zemljotresa, jačine 7,8 stepeni.

Grad je nešto severnije od Gazijantepa u kome su se prilikom zemljotresa našli i srpski fudbaleri Lazar Marković i Marko Jevtović, koji su srećom dobro. Nažalost, to ne može da se kaže za Kristijanu Acua za kojim se još traga i Ahmeta Ejtupa, za koga postoje kontradiktorne informacije da li je pronađen mrtav ili se i za njim još traga.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

DULJAJ PREKINUO SPEKULACIJE! Otkrio da li je namerno dobio žuti karton pred večiti derbi