JEZIVA IGRA SUDBINE: Kristijan Atsu sinoć doneo pobedu svom timu, danas ga ceo grad traži ispod ruševina (FOTO)

Novosti online

06. 02. 2023. u 15:17

RAZORNI zemljotres koji je u ponedeljak ujutro pogodio Tursku i Siriju, odneo je, po poslednjim informacijama, više od 1500 života, a hiljade su pod ruševinama. Među njima nalaze se i brojni sportisti a jedan od njih je i fudbaler Hataja Kristijan Atsu. Ne zna se da li je nekadašnji napadač Čelsija i Njukasla živ, svi se mole da jeste, ali je nade sve manje. On je sinoć bio junak pobede svog tima, o čemu svedoče i srceparajuće objave na društvenim mrežama.

ЈЕЗИВА ИГРА СУДБИНЕ: Кристијан Атсу синоћ донео победу свом тиму, данас га цео град тражи испод рушевина (ФОТО)

FOTO: EPA

Grad Antakya iz kojeg dolazi Hatajspor nalazi se na granici sa Sirijom i žestoko je pogođen u razornom zemljotresu jačine 7,8 stepeni.

Turski mediji potvrdili su da je nekadašnji igrač Atsu među nestalima i da je još uvek zatrpan u ruševinama.

Potraga za ovim igračem Hataja i dalje traje, a potvrđeno je da je osim njega među nestalima još jedan fudbaler ovog kluba, kao i sportski direktor Taner Savut.

Ono što posebno tera suze na oči jeste video Atsua koji je danas glavna tema na društvenim mrežama. Naime, Hatajspor je u nedelju na svom terenu pobedio Kasimpašu sa 1:0, a upravo je Atsu bio junak ove utakmice jer je postigao pobedonosni gol u 97. minutu.

Atsu je postigao pogodak iz slobodnjaka u poslednjim sekundama, a trener Volkan Demirel je to euforično proslavio s njim. 

Sinoć se i Atsu oglasio nakon pobede protiv Kasimpaše, poručivši da je to bila važna pobeda za njegov klub i da je srećan što je baš on dao gol. Nažalost, to je još uvek poslednja objava na njegovom profilu, ali svi se nadaju da će se to promeniti i da će preživeti ovu katastrofu.

Inače, trener Demirel je prvi dao znak da se nešto dešava. On je jecajući u suzama molio za pomoć na Instagramu. Znao je već tada da su i njegovi igrači u opasnosti i molio se samo da su svi živi i zdravi.

Podsećamo, u ovom gradu sinoć su prespavali i igrači Kasimpaše kojima je u poslednjem trenutku otkazan let i nažalost i oni su doživeli strahotu, ali na svu sreću niko nije bio povređen i danas su se bezbedno vratili kući.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)