ZVEZDA POTVRDILA: Evo koja tribina stadiona "Rajko Mitić" će se zvati po Siniši Mihajloviću

Tanjug

04. 02. 2023. u 14:25 >> 14:28

FK CRVENA ZVEZDA objavio je danas na zvaničnom sajtu da će se VIP tribina na zapadnoj strani stadiona "Rajko Mitić" ubuduće zvati po Siniši Mihajloviću.

ЗВЕЗДА ПОТВРДИЛА: Ево која трибина стадиона Рајко Митић ће се звати по Синиши Михајловићу

FOTO: Đ. S.

Odluka je doneta jednoglasno na sednici Skupštine FK Crvena zvezda na predlog potpredsednika Upravnog odbora Jovana Aćimovića.

- Nije Siniša postao Zvezdina legenda samo zbog igračkih, već zbog ljudskih kvaliteta. Miha nikada nije prekinuo vezu sa Crvenom zvezdom i Srbijom i bio je večiti ambasador našeg kluba i naroda. Uvek je sa ponosom isticao odakle potiče, da pripada Crvenoj zvezdi i Srbiji, a njegova tragična i prerana smrt je nesumnjivo uticala da uđe u legendu - stoji u saopštenju Crvene zvezde.

Mihajlović je u Crvenoj zvezdi odigrao 38 utakmica i postigao devet golova. Bio je deo tima "crveno-belih" koji su 1991. godine osvojili Kup evropskih šampionam kao i Interkontinentalni kup u decembru iste godine.

BONUS VIDEO - Tajna najvećeg fudbalskog stadiona na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije